4.aprila devojka (1987.godiste) je radila pirsing pupka. U salonu joj rekli da samo maze a ne ispira...Posto se uplasila da tako moze doci do infekcije dodatno se raspitala kod devojaka koje su to ranije radile...Dobila je vise razlicitih informacija o tome sta da radi (i vrlo su kontradiktorne)...Sada se ponasa onako kako ona misli da je najbolje...
U Grcku na more idemo 18-og maja. I za to su joj neki rekli da je cak preporucljivo da ide a neki da ne bi trebalo da ide.
Molim vas za strucno misljenje:
Kako i koliko dugo bi treba da tretira to (za sada maze ali i ispira i pere bebi sapunom koliko sam je razumela)?
Koje je vase misljenje o odlasku na more?
Pirsing na pupku, odrzavanje i odlazak na more
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Da ne ide na more u maju jer je busila pupak na pocetku aprila???
E ovo je stvarno nesto najsmesnije sto sam cula...
Ja sam busila pupak bas kada sam bila na moru, i rekli su mi da se ne kupam samo jedan dan...pa cak ni to nisam izdrzala da ispostujem
Nisami imala nikakvih problema... prsnula nekoliko puta antibiotski sprej i gotovo...
EEEEj pa pricamo o pirsingu, a ne o nekoj operaciji...
pirsing bih pre uporedila sa obicnim primanjem injekcije
Ima li neko ko posle primanja injekcije ne ide na more mesec dana?
Salim se ja malo... ali sada ozbiljno... morska voda moze samo da joj koristi... nema sanse da nesto naskodi... realno
pozdrav
E ovo je stvarno nesto najsmesnije sto sam cula...

Ja sam busila pupak bas kada sam bila na moru, i rekli su mi da se ne kupam samo jedan dan...pa cak ni to nisam izdrzala da ispostujem

Nisami imala nikakvih problema... prsnula nekoliko puta antibiotski sprej i gotovo...
EEEEj pa pricamo o pirsingu, a ne o nekoj operaciji...
pirsing bih pre uporedila sa obicnim primanjem injekcije

Ima li neko ko posle primanja injekcije ne ide na more mesec dana?

Salim se ja malo... ali sada ozbiljno... morska voda moze samo da joj koristi... nema sanse da nesto naskodi... realno
pozdrav
ja sam busila pupak 4 meseca pre odlaska na more jer mi je receno od strane doktora da 3 meseca ne sme da se ide na more jer su infekcije koje mogu da nastanu strasne, isto na primer vazi i za tetovazu. Bolje se raspitajte kod nekog lekara, ali par meseci sigurno ne sme da dolazi u kontakt sa morskom vodom
Ma da...najbolje da se uopste ne kupa 6 meseci...marija86 napisao:ja sam busila pupak 4 meseca pre odlaska na more jer mi je receno od strane doktora da 3 meseca ne sme da se ide na more jer su infekcije koje mogu da nastanu strasne, isto na primer vazi i za tetovazu. Bolje se raspitajte kod nekog lekara, ali par meseci sigurno ne sme da dolazi u kontakt sa morskom vodom
sto je sigurno-sigurno je

svashta...