Pirsing na pupku, odrzavanje i odlazak na more

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Tashana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 07, 2007 2:44 pm

Pirsing na pupku, odrzavanje i odlazak na more

Post od Tashana »

4.aprila devojka (1987.godiste) je radila pirsing pupka. U salonu joj rekli da samo maze a ne ispira...Posto se uplasila da tako moze doci do infekcije dodatno se raspitala kod devojaka koje su to ranije radile...Dobila je vise razlicitih informacija o tome sta da radi (i vrlo su kontradiktorne)...Sada se ponasa onako kako ona misli da je najbolje...
U Grcku na more idemo 18-og maja. I za to su joj neki rekli da je cak preporucljivo da ide a neki da ne bi trebalo da ide.
Molim vas za strucno misljenje:
Kako i koliko dugo bi treba da tretira to (za sada maze ali i ispira i pere bebi sapunom koliko sam je razumela)?
Koje je vase misljenje o odlasku na more?
Tashana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 07, 2007 2:44 pm

Post od Tashana »

Takodje je zanima kada moze da otpocne opet sa normalnim bavljenjem sportom (rekreativno-aerobik, teretana...). Rana je boli kada se savije :-?

Hvala unapred na odgovoru!
Mya
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Nov 28, 2006 10:33 am

Post od Mya »

Da ne ide na more u maju jer je busila pupak na pocetku aprila???

E ovo je stvarno nesto najsmesnije sto sam cula... :lol:

Ja sam busila pupak bas kada sam bila na moru, i rekli su mi da se ne kupam samo jedan dan...pa cak ni to nisam izdrzala da ispostujem :D
Nisami imala nikakvih problema... prsnula nekoliko puta antibiotski sprej i gotovo...
EEEEj pa pricamo o pirsingu, a ne o nekoj operaciji...
pirsing bih pre uporedila sa obicnim primanjem injekcije :)

Ima li neko ko posle primanja injekcije ne ide na more mesec dana? :)

Salim se ja malo... ali sada ozbiljno... morska voda moze samo da joj koristi... nema sanse da nesto naskodi... realno
pozdrav
marija86
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 02, 2007 7:50 pm

Post od marija86 »

ja sam busila pupak 4 meseca pre odlaska na more jer mi je receno od strane doktora da 3 meseca ne sme da se ide na more jer su infekcije koje mogu da nastanu strasne, isto na primer vazi i za tetovazu. Bolje se raspitajte kod nekog lekara, ali par meseci sigurno ne sme da dolazi u kontakt sa morskom vodom
Andjela
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Andjela »

Andjela
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Andjela »

Mya
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Nov 28, 2006 10:33 am

Post od Mya »

marija86 napisao:ja sam busila pupak 4 meseca pre odlaska na more jer mi je receno od strane doktora da 3 meseca ne sme da se ide na more jer su infekcije koje mogu da nastanu strasne, isto na primer vazi i za tetovazu. Bolje se raspitajte kod nekog lekara, ali par meseci sigurno ne sme da dolazi u kontakt sa morskom vodom
Ma da...najbolje da se uopste ne kupa 6 meseci...
sto je sigurno-sigurno je :lol: :lol: :lol:

svashta... :roll:
Odgovori