pigmentacija na kozi

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
princessa79
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 05, 2006 4:09 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

pigmentacija na kozi

Post od princessa79 »

Imam promenu na desnom ramenu unazad 5 godina,izgleda kao pigmentacija,.da li se moze necim otkloniti,..pokusala sam da je skinem Airol kremom,..i povremeno sam mazala clindamicin gelom,..i obicon nivea kremom,..da li se moze izbledeti,..povremeno mi se cini da je manja a opet ponekad je naglasenija,..
[/img]
Mina
malena_bg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 11, 2006 5:42 pm

Post od malena_bg »

Imam slican problem, pa cu pokusati da ti pomognem.
Koristila sam Pigment balans krem (Derma medica) meni je pomogao ali vrlo malo (moja greska posto je nisam koristila redovno). Inace koristi se 2x dnevno. Posto je neskodljiva, mozes je koristiti i godinu dana bez prestanka. Nadam se da sam bar malo pomogla. Pokusaj pa javi !!!!
iwancica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Maj 23, 2006 12:30 am

Re: pigmentacija na kozi

Post od iwancica »

princessa79 napisao:Imam promenu na desnom ramenu unazad 5 godina,izgleda kao pigmentacija,.da li se moze necim otkloniti,..pokusala sam da je skinem Airol kremom,..i povremeno sam mazala clindamicin gelom,..i obicon nivea kremom,..da li se moze izbledeti,..povremeno mi se cini da je manja a opet ponekad je naglasenija,..
[/img]
Probaj limunom nekoliko puta dnevno ali posle toga nemoj izlaziti na sunce. Meni je on pomogao u skidanju suncanih pega.
Odgovori