piersing

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
comma
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 06, 2009 1:52 pm

piersing

Post od comma »

Nedavno sam uradila piersing na nosu. Ispala mi je medicinska mindjusica, pa sam stavila neku bizuteriju, sto je prouzrokovalo infekciju koju sam SAMA pokusala da saniram, ne vadeci pri tom nakit. I, naravno, bezuspesno!!! Izvadila sam nakit, i ranu sam ocistila hidrogenom 3%. Bojim se da mi je rana zarasla sa sve infekcijom, jer sada imam kvrzicu nalik potkoznoj bubuljici. Inace, juce sam izvadila nakit, i NEMAM POJMA STA DA RADIM!!! Da li bih trebala da pijem antibiotike, da mazem antibiotsku mast/kremu, cime da cistim... I, kako da sprecim da mi ne nastane gnojni ciric? Ako neko zna NEKA MI POMOGNEEE!!! Hvala!!!
Coralina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 02, 2007 6:17 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Coralina »

Pošto vidim da ti niko ne odgovara, evo reći ću ti par reči ovako kao laik. Sećam se da su mi kad sam radila piercing rekli da ukoliko dodje do neke infekcije nipošto ne vadim mindjušu upravo iz razloga koji se tebi desio.
Ne znam koliko je vremena potrebno da zaraste rupica na nosu, jedino što mi pada na pamet je da ukoliko je to period koi nije prošao, da odeš u studio gde si radila piercing da ti stave mindjušu od titanijuma ili nerdjajućeg čelika ponovo, i pošto te pregledaju odrede terapiju. Pierceri i ako nisu lekari, imaju iskustva sa takvim situacijama!
comma
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 06, 2009 1:52 pm

Post od comma »

Hvala! Vec je zarasla, pa cu raditi piercing na drugoj nozdrvi!!!
Odgovori