Perutanje koze

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
Predsednik
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 17, 2005 5:08 pm

Perutanje koze

Post od Predsednik »

Peruta mi se koza u predelu izmedju usana i nosa, na nosu i posebno izmedju obrva.
Znam da ce te reci da posetim lekara, ali jel moze neki savet onako koja krema bi bila podobna?
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Na primer Pantenol ali ne mora da znaci.
Predsednik
Novi član
Novi član

Post od Predsednik »

OK hvala
Jos neki primer ko je imao ovo i sta je koristio?
Macher
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 25, 2009 11:21 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Macher »

Ja sam imao iste simptome kao i ti..otisao kod dermatologa o kome sam vec pisao i dao mi je Mycogel sindet za pranje lica i blue cap kremu i sve je nestalo posle 7 dana kao rukom odneseno i nikada mi se vise nije javilo..ok..to je bilo pre par meseci..mislim nece se valjda vise vracati..i rekao mi je da je to cini mi se neka seboreja,ne znam latinski naziv..da ne mazem nista masno,da mi se pojacava na stres i da je to stanje koze..ja sam imao izmedju obrva,pored obe strane nosa i cak malo na grudima..sada je super..mada i dalje imam stres na poslu u banci :-?
Predsednik
Novi član
Novi član

Post od Predsednik »

Kakva koincidencija i ja radim u banci i stresan je posao, radi se ceo dan.
Probacu to pa cemo videti rezultate
Macher
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 25, 2009 11:21 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Macher »

Predsednik napisao:Kakva koincidencija i ja radim u banci i stresan je posao, radi se ceo dan.
Probacu to pa cemo videti rezultate
E pa kolega onda se razumemo :D Pazi,mozda imamo isti problem,a mozda i ne,najregularnije bi bilo,ako imas vremena da odes na pregled,mozda ne bi bila ista terapija za tebe,i ja tako nisam hteo da odem,koristio sam raznorazna cuda,pa sam otisao i sve je ispalo ok..meni je ta terapija pomogla,mozda ce i tebi 8) Stali krediti,sve je stalo,kod vas?Ja u reviziji ipak imam dosta posla,jos sada drzim neko vreme i komplajns..loodilo..ali mi se ne vraca ta seboreja,perem i mazem redovno,preventivno 8)
Odgovori