Perut

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
markonbgd
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 17, 2011 1:30 pm

Perut

Post od markonbgd »

Vec duze vreme imaam problem sa peruti glave. koristio sam svasta head and shoulders je jedno vreme pomagao a sad i to slabo. koristio sam medicinski mikoseb ali on ne sme cesto da se koristi da li viste mogli da mi preporucite neki medicinski ali koji bih mogao redovno da koristim?
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Perut

Post od aaaca »

Можеш да пробаш да у последњу воду за испирање косе додаш кашику соде бикарбоне и добро размутиш. Можеш да пробаш и са јабуковим сирћетом. Погледај шта сам још писао на ту тему на мом сајту http://* у Савети, Здравље па под Коса...
dr Trojanović
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Dec 05, 2014 11:47 am

Re: Perut

Post od dr Trojanović »

markonbgd napisao:Vec duze vreme imaam problem sa peruti glave. koristio sam svasta head and shoulders je jedno vreme pomagao a sad i to slabo. koristio sam medicinski mikoseb ali on ne sme cesto da se koristi da li viste mogli da mi preporucite neki medicinski ali koji bih mogao redovno da koristim?
Na tržištu postoji veliki broj medicinskih šampona protiv peruti (Avene,Vichy,Eucerin...itd) koriste se 3x nedeljno - 8 nedelja, nakon toga Vam preporučujem korišćenje šampona za masnu kosu.
Odgovori