Perut

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
miki1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 23, 2005 7:02 pm

Perut

Post od miki1 »

Koji je najbolji sampon protiv peruti koji se moze kupiti kod nas? sem sqaphana, koji posle 2 meseca upotrebe nije delovao ... da li se mogu kupiti kod nas proizvodi brenda bioderma? Pozdrav
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od goranai »

Trenutno se na trziste probijaju i Alpecin Dr Wollf a u najavi je i Physio. Problem sa peruti je taj sto se svakog dana otkrivaju novi sojevi gljivice rezistentni na dosadasnju terapiju. Kada sam ja ucila dermatologiju bilo ih je 2 pre 3 godine 7 a od pre par meseci 10. Sada je trka izmedju prirode gljivice i farmaceutske industrije. Mozda nije losa i ideja da se posle gomile novih preparata ponovo vratimo na stare kao napr losion sa salicilom i rezorcinom u alkoholnom rastvoru
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
miki1
Novi član
Novi član

Post od miki1 »

Hvala vam na odgovoru. Vi ste spominjali alpecin vec kod teme "opadanje kose" ili tako nesto; da li je to isti preparat i protiv opadanja i protiv peruti ??? Da li znate red velicine cene sampona i losiona? I ko je uvoznik/gde se moze nabaviti? Takodje, trazio sam nesto vise o efikasnosti tog proizvoda na netu, ali je sve na nemackom, tako da nisam uspeo saznati, da li ste Vi culi neke povratne informacije od korisnika? Pozdrav
DRAGANA 15
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 11:25 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od DRAGANA 15 »

Alpecin ima seriju sa kofeinom koji utice na sprecavanje opadanja kose, a i na perut. A postoji i posebna linija protiv peruti koja se sastoji od sampona, losiona i seruma za intenzivan tretman. U apotekama ce se pojaviti tek od 1. decembra. Kod nas se nije koristio do sada, mada su nama sada na sajmu nasi ljudi koji zive preko rekli da su ga koristili i da je super. A nije previse skup, sampon ce biti oko 450, a losion oko 650 dinara.A bice ga u bolje snadbevenim apotekama. Probaj, pa prenesi utiske. Inace, potuno je bezbedan, nema sistemske resorpcije. Pozdrav!
miki1
Novi član
Novi član

Post od miki1 »

Ok, hvala. Pozdrav
Odgovori