gde u bgd ima pedikir za momke
i koje su cene
vodim rachuna i sam no treniram bos pa mi je kozha na stopalima malo crvshtja, ne toliko na petama koliko deo nizhe od prstiju
kutji koristim kamen, neke turpije (koje nikakav efekat nemaju) i koristio sam neke kreme iz avona, oriflama i hemela
pedikir
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jan 14, 2008 12:21 pm
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jan 31, 2007 8:56 pm
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jan 14, 2008 12:21 pm
Ja samo mogu da ti kazem za NS cene, verovatno su priblizne i u Beogradu. Ovde moze da se nadje pedikir za 500 din ali ne odradi posao kako treba. Salon koji je specijalizovan samo za pedikir i iskljucivo se time bavi naplacuje 900 osnovni tretman sto bi tebi trebalo jer verovatno neces raditi french manikir i sl. 

Da bi se pobedio strah od smrti, prvo se mora savladati strah od zivota.
-
- Aktivan član
-
- Aktivan član
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
pa eto oko 800 din je neka normalna cena, ako je ispod toga onda je u pitanju neki salon koji se tek otvara iprivlachi mushterije a ako je preko onda je to porez na budale!
i mushki pedkir se ne razlikuje od zenskog, imamo iste noge iako samo razlichitog pola
i ako te ne primi za pedikir negde onda je to ili politika kuce ili su kreteni!
i mushki pedkir se ne razlikuje od zenskog, imamo iste noge iako samo razlichitog pola

Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.