"Pacija Koza" Da li postoje takve bubuljice ?

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
mladic
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Feb 22, 2011 7:48 pm

"Pacija Koza" Da li postoje takve bubuljice ?

Post od mladic »

Pa ovako, bio sam kod lekara i zbog ovoga pre nekog odredjenog vremena, medjutim on mi je samo promrmljao nesto kroz zube, u medjuvremenu sam pobio kompleks vezan za to pa mi vise i ne smetaju, ali nadjoh ovaj predivni forum, pa mozda neko zna malo vise o tome.

Naime, imam mnostvo bubuljica po telu, uglavnom sa "spoljasnje strane", npr na tricepsu imam a na bicepsu ne, na ledjima imam, a na stomaku ne, na penisu se nalaze samo sa donje strane itd...

Te bubuljice imam otkad znam za sebe, sitne su, pravilno rasporedjene, i cini mi se istih dimenzija. Ima ih stvarno mnogo, ne veci razmak od 2mm izmedju. Mozda lupam, ali cini mi se da su potkozne, i onda kada im "prodje vek", izadju na povrsinu i osuse se. Naravno, izadju nove :)

E sad, pricao sam sa ocem malo vise o tome, rekao mi je da je to imala i njegova rodjena sestra u mladosti, ali se to povuklo godinama. I rekao mi je da narod to zove "Pacija koza", a bas tako i izgledaju, kao kada piletu skinete perje, pa sve one potkozne tackice koje ostanu na mestima korena pera.

Jel zna neko nesto vise o tome ? :) Ne opterecujem se time, ali cisto sam radoznao da vidim sta je u pitanju.
zdravo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 28, 2010 7:20 pm

Re: "Pacija Koza" Da li postoje takve bubuljice ?

Post od zdravo »

mladic
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Feb 22, 2011 7:48 pm

Re: "Pacija Koza" Da li postoje takve bubuljice ?

Post od mladic »

bravo bravo! :) Hvala puno, to je to, a i clanak je dosta opsiran :) Samo sto je meni koza dosta tamna, pa je malo slabije izrazeno :) Hvala jos jednom!
Odgovori