Oziljci

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
andrejica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 21, 2007 11:44 am

Oziljci

Post od andrejica »

Imala sam probleme sa aknama, bubiljicama na licu (doduse ih jos imam ali mislim da cu ih se vrlo brzo resiti), pronasla sam nacin da ih se otarasim pa mi se povlace ali sam primetila da iako bubuljica nema oziljci su mi ostali.. oziljci iliti kao neke fleke na licu koje su da li tamnije ili svetlije od mog lica, u svakom slucaju vidi se razlika...
da li postoji neki nacin (osim pudera) da se ovo prikrije ili neki nacin, neki lek, nesto cime bi ovi oziljci, fleke nestale?
DRAGANA 15
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 11:25 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od DRAGANA 15 »

Hemijski piling, laser........
Dosta se pisalo o ovome, pokusajte sa opcijom "Trazi".
Pozdrav!
iwana73
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 08, 2008 8:17 pm

Post od iwana73 »

Imala sam probleme sa aknama, bubiljicama na licu (doduse ih jos imam ali mislim da cu ih se vrlo brzo resiti), pronasla sam nacin da ih se otarasim pa mi se povlace ali sam primetila da iako bubuljica nema oziljci su mi ostali.. oziljci iliti kao neke fleke na licu koje su da li tamnije ili svetlije od mog lica, u svakom slucaju vidi se razlika...
da li postoji neki nacin (osim pudera) da se ovo prikrije ili neki nacin, neki lek, nesto cime bi ovi oziljci, fleke nestale?

Andrejice, ajde kad si vec spomenula da si pronasla nacin kako da se resis bubuljica, mozes li to podeliti sa nama.
Sto se oziljaka tice, meni se smanjuju od limuna koji povremeno mazem direktno na mesto gde su oziljci, ali naravno pazim da ne preteram...
andrejica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 21, 2007 11:44 am

Post od andrejica »

bila sam kod dermatologa (privatnika) koji me je pregledao i koji je ispisao losion, emulziju i nesto za umivanje.. pa sam sa tim receptom otisla kod apotekara da mi to sprave
markanSK
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 04, 2008 10:47 pm

Post od markanSK »

Ja sam oziljke mazao gelom koji sam cedio iz cveta aloja... Gel smrdi ali pomaze... :D
Odgovori