Oziljci od akni
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Maj 29, 2022 7:09 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Oziljci od akni
Imam oziljke i fleke od akni, bio sam kod dermatologa i dao mi je terapiju sa aknefugom i adapalen gelom. Da li je neko imao iskustva sa tom terapijom? Takodje sam otisao kod jos jednog dermatologa za drugo misljenje koji mi je rekao da je terapija dobra ali pored aknefuga i adapalena mi je rekao da dodam palmetin kremu i caladerm cleanser. Sta znate o tome? Takodje mi je rekao da se oziljaka i fleka necu moci rijesiti bez nekih tretmana koje bi mi on radio, a tretmani kostaju 6 i 18 hiljada i rade se jednom mjesecno. Vec nekoliko mjeseci radim tretman sa aknefugom i adapalenom i lice jeste dosta bolje ali jos imam oziljaka i fleka na obrazima. Da li je neko imao iskustva sa ovim kremama i problemom sa oziljcima i flekama? Ako jeste molim vas da mi napisete kako ste vi rijesili problem.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jul 26, 2022 9:02 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: Oziljci od akni
You may feel as in case you are floating amidst the celebrities or that they're dropping rain upon you. you could feel peacefulness, pleasure, and connectedness, or any of a full range of emotions. clearly preserve to breathe, experiencing the surprise of this universe and your location within it.
free Classified Ads
free Classified Ads