oziljak

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
dramil79
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 17, 2013 9:20 am

oziljak

Post od dramil79 »

Moja majka je pre otprilike mesec i po dana uklonila neku benignu promenu sa lica. Sada ima ozuljak koji , ne veliki, kiji tretira saljicevom kremom. Isla je na more nekih pet dana i sve vreme stitila oziljak od sunca, lepila hanzaplast preko oziljka i nije izlagala lice suncu. Da li je ispravno postupila i da li moze da ima neke posledice?

Hvala unapred
Shomy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 27, 2008 4:59 am

Re: oziljak

Post od Shomy »

dramil79 napisao:Moja majka je pre otprilike mesec i po dana uklonila neku benignu promenu sa lica. Sada ima ozuljak koji , ne veliki, kiji tretira saljicevom kremom. Isla je na more nekih pet dana i sve vreme stitila oziljak od sunca, lepila hanzaplast preko oziljka i nije izlagala lice suncu. Da li je ispravno postupila i da li moze da ima neke posledice?

Hvala unapred

Potpuno je ispravno stititi oziljak od sunca, ne mora bas hanzaplast da se lepi, dovoljna je krema za vecim zastitnim faktorom za ubuduce:).
Mozda je bolje da oziljak maze nekom kremom na bazi silikona, nego ovim melemom.
Ana :D
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 22, 2013 1:14 am

Re: oziljak

Post od Ana :D »

dramil79 napisao:Moja majka je pre otprilike mesec i po dana uklonila neku benignu promenu sa lica. Sada ima ozuljak koji , ne veliki, kiji tretira saljicevom kremom. Isla je na more nekih pet dana i sve vreme stitila oziljak od sunca, lepila hanzaplast preko oziljka i nije izlagala lice suncu. Da li je ispravno postupila i da li moze da ima neke posledice?

Hvala unapred
Postupila je ispravno.Ne verujem da moze imati bilo kakve posledice,a na oziljak je najbolje mazati pantenolovu mast.Nije skupa u Liliju je oko 99din a zaista je efikasna za oziljke,strije i suvu kozu.
Odgovori