Imam uzasno dosta akni i bubuljica.Koristila sam sve zivo(Puzle kolekciju,Klin en klir,Visny,Seba medu i mnoge druge preparate)ali nista nije efikasno.Trenutno koristim Visny zeleni tecni sapun,mada ne primecuje da ista prolazi.treba mi nesto sto ce brzo da mi pomogne,tacnije sedmog maja moram da imam lepo lice.......
Sta mi preporucujete??????Imam masnu kozu lica...........
nadam se d ac e mi neko odgovoriti..............................
Hvala unapred........
Ovo mora da prodje do 07.05.2009
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Feb 22, 2009 9:28 pm
- Kontakt:
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Kontakt:
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Mar 01, 2009 8:34 pm
Jel zbog mature? 
A jesi li razmisljala da posetis dermatologa, da utvrdi u cemu je problem i da ti prepise terapiju ako treba? Na uglu Dordza Vasingtona i nekadasnje 29. novembra ti je klinika za kozne bolesti ili kako se vec zove, pa ce ti oni reci bolje... Ne placa se valjda nista, sem participacije
Edit: Uh, videh kasno da si iz Uzica... Morao bi dermatolog da postoji i u Uzicu

A jesi li razmisljala da posetis dermatologa, da utvrdi u cemu je problem i da ti prepise terapiju ako treba? Na uglu Dordza Vasingtona i nekadasnje 29. novembra ti je klinika za kozne bolesti ili kako se vec zove, pa ce ti oni reci bolje... Ne placa se valjda nista, sem participacije
Edit: Uh, videh kasno da si iz Uzica... Morao bi dermatolog da postoji i u Uzicu
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Kontakt:
ma isla sam,imamo i mi dermatologe,al meni to nista nije pomoglo..pa ako vi mozete da mi nesto preporucite,imam masnu kozu........
A nije zbog mature,za maturu cu imate sminku,profesionalnu,pa se nece ni videti.......nego idem na ZG,i videcu Nemanju pa hocu da se slikamo,msm da imamo lepu sliku...............
A nije zbog mature,za maturu cu imate sminku,profesionalnu,pa se nece ni videti.......nego idem na ZG,i videcu Nemanju pa hocu da se slikamo,msm da imamo lepu sliku...............

- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Kontakt: