Pozdrav svima.
Imam problem sa aknama dobrih nekoliko godina, srecom nema ih toliko ali itekako iritira. Dakle kako koja bubuljica krene da izadje na porvshinu taj proces traje jedno 2 dana i mesto na kome ona treba da izbije zacrveni se i boli, nakon shto izbije na povrshinu ja je nikako ne prshtim i chekam da se sama povuche. Nakon shto 'majonez' iscuri kad tad, crvenilo se malo povuche i ostane fleka crvenkasta koja se mnogo sporo povlachi. Sve bubuljice koje mi iskachu, iskachu na tim mestima oko ako ne i preko tih crvenih oziljaka od predhodnih. Na ledjima mi isto iskachu ali brate ja ih prshtim, kidam kraste kad sama pukne i nikad mi nije ostao ni jedan oziljak, koza na ledjima mi je mnogo zdravija nego na licu. Ishao sam i kod dermatologa i najbolje od svega shto mi je preporuchio je clindasome gel koji sprechava stvaranje bubuljica, ali opet iskachu samo slabije. Sada ja vas da pitam, poshto je meni masna koza lica shta bi ste mi vi preporuchili od prirodnih preparata koje mogu kuci sam smuckati da stavljam i da chistim/lechim kozu da izgleda zdravije i ako je moguce sprechim nastanak akni i ochistim ove crvene fleke. Neshto tipa natopi krpu u zalfiju pa drzi na licu ili neke maske...Oprostite ali ja sam skroz tupav shto se tiche ovih stvari pa vas molim za pomoc. Hvala!
Osvezavanje lica
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Maj 30, 2008 8:43 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Citaj po pretrazi ovog ili ana foruma, nacices mnogo slicnih, gorih i boljih iskustava sa aknama to ce ti mnogo pomoci pa srecno...
Nemoze niko da ti kaze "e uzmi to i to i za sedam dana neces imati ni tackicu na licu" to ne ide tako jednostavno. Mnogo zavisi od tvojih pravih odluka u pravo vreme, kome ces poveriti lice da ti leci i koju ces terapiju primenjivati... Zato se dobro informisi i razmisli pre neko sto nesto stavis na lice
Nemoze niko da ti kaze "e uzmi to i to i za sedam dana neces imati ni tackicu na licu" to ne ide tako jednostavno. Mnogo zavisi od tvojih pravih odluka u pravo vreme, kome ces poveriti lice da ti leci i koju ces terapiju primenjivati... Zato se dobro informisi i razmisli pre neko sto nesto stavis na lice