Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Dobio sam informaciju o ovom samponu, preporucio mi ga je jedan decko iz Hr.
Kaze da je antiandrogen i da stvarno pomaze kod opadanja.
Ali ne znam kako da ga nadjem u NIsu...
Mozete li nekako da pomognete nekom informacijom !
Ima veze ako je opadanje posledica gljivicnog oboljenja kose, ali Mycoseb nije dovoljno efikasan. Kod nas mozete pronaci Sqaphan sampon koji je odlican!
mr ph.silvio da li je Squaphan efikasan protiv bubuljica na glavi kojih imam puno,gnojne su i iritiraju...koristio sam roakutan ali su se ponovo pojavile...trenutno koristim mycoseb...interesuje me i da li je tecnost Veruca efikasna u skidanju bradavica kojih imam puno po rukama...hvala...
Sqaphan u sebi sadrži salicil i rezorcin, pa može da deluje i na bubuljice.
Nisam siguran da li ćete otkloniti bradavice pomoću Veruca tečnosti, ako ih imate u velikom broju?!
vec sam kontaktirao goranu ali me interesuje i Vase misljenje...sta bi bilo efikasno za bradavice kojih imam jako puno po rukama...u pitanju su veruca planae i vec sam probao sve i svasta osim lasera za koji sam cuo da ostavlja oziljke...mozda imate neki savet...