Opustena koza oko ociju i koza lica

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
branka77
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 06, 2005 6:23 pm

Opustena koza oko ociju i koza lica

Post od branka77 »

Cao!
Molim vas da mi pomognete imam jako suhu i osjetljivu kozu lica koja reagira burno na sve.Nekad izadjem vani a koza mi se jako zacrveni ustvari dobijem nekakve ljubicaste fleke neki mi kazu da mi je koza kuperozna.Molim vas da mi pomognete koje preparate da korisim stvarno mi je vec dosadilo isprobavati nista mi ne odgovara.
Posto zivim u B.Luci da mi kazete da li se neki preparati mogu naruciti.
Takodjer vas molim da mi preporucite nesto za vracanje tonusa koze imam pomalo opustenu kozu lica i oko ociju.Da li je mozda najbolje rijesenje za podocnjake estetska hirurgija??????
Imam 28god.
Unaprijed hvala!!!!!!!!!
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od goranai »

Mozda biste mogli da pokusate sa Rozeliane-kremom brenda Uriage, kao podloga za sminku moze se koristiti i zaista dobar -juce sam ga probala Uriage-ov antisolarni krem sa SPF 30-potpuno je prirodan nema benzofenona sadrzi xantham gumu i kozmetski je prihvatljiv.
Ja koristim i odlican Antiage antisolarni krem SPF 16 za kucnu negu brenda RVB-ali je on mozda za malo zreliju kozu.
Za manje osetljivu kozu odraslih dobar je Sebamedov losion Spf 16 ili 20. Antisolarna zastita je osnov svakog lecenja Rozacee.
U Rozeliani se nalazi i matriks metaloproteinaza inhibitor -mmpi koji sprecava cepanje vezivnog omotaca oko krvnih sudova i tako ih stiti. Vazna je i masaza po principu limfne drenaze.
Za predeo oko ociju treba kombinovati ili Vanish za oko ociju sa vitaminom K, caffeinom i mmpi, kao i Isolift Uriage za zonu oko ociju, profesionalni tretman brenda RVB sa aktivnim supstancama iz breze i ginka.
Odlicnan je i preparat sa Ceramidima i fitosojom doizajniran u aboratoriji SB-trade apoteke od aktivnih supstanci brenda dr Kurt Richter, Goldshmit i Dragoko. Moze se poruciti na 011 557 553 i veoma je pristupacne cene- ja ga odnedavno koristim -za negu i delom bioaktivnu negu za zonu oko ociju , vrat i dekolte.
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
branka77
Novi član
Novi član

opustena koza lica i koza oko ociju

Post od branka77 »

Puno vam hvala na odgovoru.
Htjela bi vam postaviti jos par pitanja posto se ipak vise razumijete u sve to nego ja.
Sta mislite o estetskom zahvatu znaci sto se tice podocnjaka i liposkulpturi lica?
I gdje bih mogla naci kreme ROZELIANE I RVB i da li se mogu naruciti posto ja zivim u Banja Luci pa nisam sigurna da se ovdje mogu naci.
Puno,puno hvala!
mr ph. Silvio
Saradnik
Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm

Post od mr ph. Silvio »

Ja se zarad lepote nikada ne bih upustio u hirurški zahvat. :)
Rozeliana krem imate u apoteci "SB Trade", RVB proizvode u salonu "Derma-medica". Pouzećem odavde za RS nije moguće.
branka77
Novi član
Novi član

opustena koza lica i oko ociju

Post od branka77 »

Opet ja!
Molim vas imam jos koje pitanje.
Da li znate da li se u N.ovom Sadu mogu kupiti ROZELIANE KREM I RVB i gdje na kojem mjestu.
I molim vas ako nije problem da mi kazete cijenu obe kreme bar otprilike da vidim da li se mogu uklopiti?(ROZELIANE KREM URIAGE I RVB)
BAS VAM HVALA NA DOSADASNJIM ODGOVORIMA!!!!!!!!!!!
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am

Post od goranai »

Najbolje je da kontaktirate zastupnike za roseliane-Uriage
[email protected],
a za RVB
[email protected]
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
Odgovori