Opadanje kose i zuta perut

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
petarchess
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 09, 2017 5:02 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Opadanje kose i zuta perut

Post od petarchess »

Pozdrav svima, vec oko 6-7 meseci me uzasno svrbi kosa i sada sam se osisao kratko i vidim da mi se na temenu malo proredila kosa, pojavila su se kao dva pecata malo redja, teme je bilo umrtvljeno, kosa mnogo suva a zuta perut masna i slepljena za teme, sada je nesto manje od kada koristim mycoseb sampon. Zanima me da li ce se kosa vratiti na tom delu glave ranije mi je bila mnogo gusta isto kao i napred, napred nemam zaliske isto mi je kao i uvek gusta.
petarchess
Novi član
Novi član

Re: Opadanje kose i zuta perut

Post od petarchess »

Ima li neko da zna odgovor ? :( :(
aladin933
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 28, 2017 6:15 pm

Post od aladin933 »

Kod tebe se radi o seboreicnom dermatitisu vjerovatno.... Uputnica kod dermatologa koji ce ti dati tacnu dijagnozu i dati potrebnu terapiju sa kojom moras poceti sto prije ili ces ostati bez kose.. :) Kod mene je slicno samo sto me ne svrbi, nego se brzo masti i prorjedila se na sredini tjemena...
petarchess
Novi član
Novi član

Post od petarchess »

aladin933 napisao:Kod tebe se radi o seboreicnom dermatitisu vjerovatno.... Uputnica kod dermatologa koji ce ti dati tacnu dijagnozu i dati potrebnu terapiju sa kojom moras poceti sto prije ili ces ostati bez kose.. :) Kod mene je slicno samo sto me ne svrbi, nego se brzo masti i prorjedila se na sredini tjemena...
Hvala ti na odgovoru, jel mislis da ce mi se vratiti kosa na mestu gde fali, nije nesto mnogo opala i nije na mestu gde nastaje klasicna celavost.
aladin933
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 28, 2017 6:15 pm

Post od aladin933 »

Sto prije kod dermatologa na pregled.. Vjerovatno ce ti dati minoxidil koji se daje iskljucivo za genetsku alopeciju ali ga daju doktori za sve vrste opadanja kose da popuni ta prazna mjesta bez kose i dace ti neke sampone naravno ako je rijec o seboreji ali mozda i nije seboreja tako da ti je najbolje kod doktora sto prije..
Odgovori