Opadanje kose
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
Opadanje kose
U poslednje vreme mi sve vise opada kosa, dakle primetio sam da kada radim na sto mi cesto padne po nekoliko dlaka, a sada kad provucem ruku kroz kosu svaki put mi ostane u ruci jedna ili vise dlaka. Na samoj kosi se za sada nista ne preporucuje. Imam 28g., nemam nekih sistemskih bolesti, osim hronicnog tonzilitisa i dobro se osecam...rekao bih da nisam i pod nekim stresom. Koristim Nivein sampon za muskarce (neki novi). Sta moze biti u pitanju ?
Ne znam, nisam siguran. Sad cu uraditi 2 stvari, a ako to ne uspe otici cu kod dermatologa, izbacicu iz upotrebe Paul Mitchell-ov gel koji koristim potpuno i promenicu ovaj novi Nivein (koji se pravi ko-zna-gde) sampon za muskarce! Da li neko moze preporuciti koji je sampon za muskarce koji najmanje ostecuje kosu, tj. od koga najmanje opada kosa ?
Hvala.
Hvala.
Poslednja izmena od zmiki u Pet Avg 22, 2008 11:25 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ma opasni su to problemi.
Najbolje bi bilo da se obratish dermatologu ili psihologu ako vec ne verujesh ljudima koji su probali preprate koje ti preporuchuju!
Fitoval je mozda najuchinkovitiji shampon za usporavanje procesa opadanja kose, uz losion i masazu temena, za 3 meseca se vidno poboljsha stanje.
A ti proveri krvnu sliku ako vec mislish da imash toliko veliki problem sa opadanjem kose koje je inache u perodu leta pojachano!
Pozdrav
Najbolje bi bilo da se obratish dermatologu ili psihologu ako vec ne verujesh ljudima koji su probali preprate koje ti preporuchuju!
Fitoval je mozda najuchinkovitiji shampon za usporavanje procesa opadanja kose, uz losion i masazu temena, za 3 meseca se vidno poboljsha stanje.
A ti proveri krvnu sliku ako vec mislish da imash toliko veliki problem sa opadanjem kose koje je inache u perodu leta pojachano!
Pozdrav
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Hm...vec sam kupio Fitoval, u redu, videcu za taj Nirel kad ovaj potrosim. Sto se tice opadanja kose, ja sam pogresio, samo jutros mi je opalo preko 50 dlaka, tako da pretpostavljam da mi opadne mnogo vise od 100 tokom jednog dana. Ne znam sta mogu da uradim pre nego odem kod dermatologa, da li to moze biti nedostatak vitamina B, jer upravo trazim da kupim neke prirodno dobijene vitamine ?
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Avg 24, 2007 2:02 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Zmiki,
Pre nego sto bacis pare na jos neku glupost, baci pare i zakazi pregled kod Karadaglica ( nas najbolji dermatolog) koji ima privatnu ordinaciju u Admirala Geprata ( mozes naci preko Interneta adresu i kontakt telefon). On ce ti naci uzrok opadanja kose i da ce ti najbolje upustvo sta da koristis. Tamo se pravi i jedan losion koji zaustavlja opadanje ali ipak idi do njega
Pre nego sto bacis pare na jos neku glupost, baci pare i zakazi pregled kod Karadaglica ( nas najbolji dermatolog) koji ima privatnu ordinaciju u Admirala Geprata ( mozes naci preko Interneta adresu i kontakt telefon). On ce ti naci uzrok opadanja kose i da ce ti najbolje upustvo sta da koristis. Tamo se pravi i jedan losion koji zaustavlja opadanje ali ipak idi do njega
Hvala. Medjutim, vidim ovde da ocrnise prof.Karadaglica (http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... c&start=15). Sta mislite o Doc. dr sc. med. Radoš D. Zečeviću za ovo, on je aktuelni nacelnik klinike za dermatologije na VMA ?