Novi mladeži

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
plasljivi zec
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 10, 2007 1:58 pm

Novi mladeži

Post od plasljivi zec »

u poslednje vreme sam primetila više novih malih mladeža, veličine pola milimetra. interesuje me da li je to normalna pojava ili ne i o čemu se radi?
imam 26god.
plasljivi zec
Novi član
Novi član

Post od plasljivi zec »

hoće li mi neko odgovoriti??! :o
aanchiee
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 07, 2007 12:37 am

Post od aanchiee »

I kod mene ima istih pojava, od pre 2 godine. Imam 21 i verujem da nema veze sa godinama a nadam se da ce nam neko reci sa cime ima veze...
aanchiee
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 07, 2007 12:37 am

Post od aanchiee »

I kod mene ima istih pojava, od pre 2 godine. Imam 21 i verujem da nema veze sa godinama a nadam se da ce nam neko reci sa cime ima veze...
plasljivi zec
Novi član
Novi član

Re: Novi mladeži

Post od plasljivi zec »

plasljivi zec napisao:u poslednje vreme sam primetila više novih malih mladeža, veličine pola milimetra. interesuje me da li je to normalna pojava ili ne i o čemu se radi?
imam 26god.
izgleda neće niko :(
cjocja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 17, 2007 2:00 pm

Post od cjocja »

Da, to je skroz normalna pojava..Posebno pri izlaganju suncu. Meni se ove godine pojavilo 10ak novih
Danny1971
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 27, 2007 3:09 pm

Post od Danny1971 »

Ako ste zabrinuti, idite na pregled kod dermatologa. Dermoskopski se pogledaju promene, i zatim se mogu pratiti.
Odgovori