Da li neko može da mi da preporuku za neku emolijentnu kremu za osetljivu kožu lica i da mi kaže nešto više o sastavu?
Dobila sam od dermatologa preporuku za tako nešto pošto mi se pojavio lišaj, najverovatnije kao reakcija na neki preparat - kremu ili šminku.
Neutralne emolijentne kreme
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Nov 30, 2008 5:55 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Neutralne emolijentne kreme
U boljim parfimerijama i apotekama mozete naci emolijentne kreme, a samo od vas zavisi za koju cete se opredeliti, eucerin, vichi, mustela, avene...
I spremite lepe parice za ovakvu kremu, obichno su oko 2000, 3000 hiljade!
Za pochetak mozda bolje da odete u neku od drzavnih apoteka chiji se tehnolozi bave pravlejnjem ovakvih krema, i jeftinije su a u kvalitetu se ne razlikuju mnogo od onih koje mozete kupiti u parfimerijama.
I spremite lepe parice za ovakvu kremu, obichno su oko 2000, 3000 hiljade!
Za pochetak mozda bolje da odete u neku od drzavnih apoteka chiji se tehnolozi bave pravlejnjem ovakvih krema, i jeftinije su a u kvalitetu se ne razlikuju mnogo od onih koje mozete kupiti u parfimerijama.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
- atropa_belladona
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jan 24, 2011 8:00 pm
Re: Neutralne emolijentne kreme
Nancy,
da li si razmišljala da se posavetuješ sa farmaceutom, koji je spec. farmaceutske tehnologije? Idi u apoteku koja poseduje svoju galensku laboratoriju, tamo mogu da ti naprave kremu koja će biti pogodna baš za tvoju kožu. A to nije slupa varijanta.
Pozdrav
da li si razmišljala da se posavetuješ sa farmaceutom, koji je spec. farmaceutske tehnologije? Idi u apoteku koja poseduje svoju galensku laboratoriju, tamo mogu da ti naprave kremu koja će biti pogodna baš za tvoju kožu. A to nije slupa varijanta.
Pozdrav