Pozdrav,
Da predstavim svoj medicinski profil - Imam 55 godina, dijabeticar sam preko 30 godina i vec godinu i po sam na dijalizi. U pocetku sam imao druge probleme dok sam se privikao na dijalizu, ali sada imam ovaj jedan koji me izludjuje. Naime, to je zestok svrab u predelu ledja, stomaka, glave... Pojavljuju se krastice kao kod boginja.
S vremena na vreme idem na VMA na kontrolu, pa se usled dijalize tamo taj svrab malo smanji. Ne zna niko o cemu je rec. Ima li neko ovde na forumu ko bi mi mogao pomoci?
P.S. Ukoliko je tema na pogresnom mestu, molim moderatore da je premeste negde gde bi neko ko bi mi mozda pomogao dao odgovor. Hvala unapred!
Nenormalan svrab i promene na kozi
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Sep 24, 2013 1:56 pm
Re: Nenormalan svrab i promene na kozi
Dragi Miljurko ja sam BIO konopljino ulje koristila kako bi rešila problem sa kožom, osip, crvenilo i svrab koji je uglavnom bio na licu. Mazala sam vaticom na kritična mesta i pila ulje. Problem je rešen. Nastavila sam preventivno da pijem ovo ulje.
Čitajući mnoga iskustva na internetu ljudi sa konopljinim uljem videla sam da ga mnogi dijabetičari koriste, pa pogledajte, pročitajte, možda uspete rešiti problem.
pozdrav i sve najbolje
Čitajući mnoga iskustva na internetu ljudi sa konopljinim uljem videla sam da ga mnogi dijabetičari koriste, pa pogledajte, pročitajte, možda uspete rešiti problem.
pozdrav i sve najbolje