Nekoliko pitanja....

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

nMilos
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 24, 2008 3:09 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od nMilos »

Evo da se javim i ovde mada sam ti napisao na pp neke odgovore. Ja recimo znam zasto meni izlaze akne. Zbog genetike i problematike sa dijabetesom,da ne objasnjavam previse.Koza mi je normalna ka masnoj,na licu mi se tek pridvece zamasti T-zona.Dijagnoza mi je Acne conglobata sa oziljcima koji ostaju posle njih.Skoro posle svake mi ostane abces(kako vec) i moraju da puknu po nekoliko puta da mi se smirile.Organizam mi luci previse sebuma,kazu doktori. I to je to...
Najvaznije da covek ne ocajava i ne ocekuje da ce to preko noci da nestane.Kao sto su ti rekli,ne radi nista na svoju ruku,ne veruj cudotvornim preparatima i ne dozvoli da taj problem sa bubuljicama previse psiholoski utice na tebe.Svima je znano i da stres jako utice na njihov nastanak.Nadam se da u nicemu nisam pogresio jer ja sam ipak laik :)
Poz i srecno
jackkill
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 09, 2008 9:19 pm
Kontakt:

Post od jackkill »

E ova terapija konacno pocinje da deluje,dakle koristim neke preparate od seba med kolekcije i plus uz to pijem bebiplex i konacno bubuljice pocinju da se povlace...
asdasdas
jackkill
Novi član
Novi član
Kontakt:

Post od jackkill »

jackkill napisao:E ova terapija konacno pocinje da deluje,dakle koristim neke preparate od seba med kolekcije i plus uz to pijem bebiplex i konacno bubuljice pocinju da se povlace...
Imam jedno pitanje posto mi nesto bas i nije jasno ili to tako mora:Odabrao sam jednog dermatologa koji je bivsi nacelnik dela za kozne bolesti u Nisu i idem kod njega vec duze od tri meseca i postujem sve sto mi prepisuje i isao sam na sve terapije koje mi je rekao iako se ponasa kao i vecina dermatologa kod kojih sam isao,znaci nece mi da te pogleda kako treba nego sve u fazonu ajde da probamo ovo ili ono...Idem kod njega svo to vreme i iskreno sada kada se pogledam u ogledalo ista je situacija kao i pre mozda malo i gora dali da menjam dermatologa ili da jos uvek cekam ili se samo maltretiram za djabe i naravno trosim pare na nepotrebne kreme?
asdasdas
Shomy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 27, 2008 4:59 am

Post od Shomy »

Sta koristis od proizvoda i ukratko opisi kakav problem imas...tj koliko ozbljan?
jackkill
Novi član
Novi član
Kontakt:

Post od jackkill »

Shomy napisao:Sta koristis od proizvoda i ukratko opisi kakav problem imas...tj koliko ozbljan?
Ovako prvo mi je prepisao seba-med kolekciju proizvoda a onda dodao klindamicin losion a onda sam prestao sa time i onda mi je samo dodao diacneal od avene i uopste mi nije bolje za vreme koriscenja tih proizvoda.
asdasdas
Shomy
Aktivan član
Aktivan član

Post od Shomy »

Koliko koristis diacneal?I koju dijagnozu ti je napisao?
Shomy
Aktivan član
Aktivan član

Post od Shomy »

Malo detaljnije sam sada procitao tvoje postove i meni licno se bas i ne svidja terpaija,tako da bih ja promenio dermatologa ili bih malo ozbiljnije porazgovarao sa istim.
jackkill
Novi član
Novi član
Kontakt:

Post od jackkill »

Shomy napisao:Malo detaljnije sam sada procitao tvoje postove i meni licno se bas i ne svidja terpaija,tako da bih ja promenio dermatologa ili bih malo ozbiljnije porazgovarao sa istim.
Ma razgovor sa njim ne pomaze jer odmah pocinje da prica kako je on lekar i da on zna najbolje,ja razumem da za bubuljice treba vremena da bi se povukle ali zar da mi uopste ne bude bolje za tri meseca...
asdasdas
Shomy
Aktivan član
Aktivan član

Post od Shomy »

Onda se raspitaj i promeni dermatologa.
Vlada88
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 10, 2008 11:49 am

Post od Vlada88 »

interesuje me da li je lek "Svedska grancica "dobar za uklanjanje bubuljica na licu? U vojsci sam je koristio jer sam imao bradavice po rukama i za nepunih mesec dana koristeci taj lek nestale su kao da nikad nisu ni bile,pa me interesuje da li taj lek steti licu i da li cu dobiti zeljeni efekat?
UNAPRED ZAHVALAN
stepski vuk
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 11, 2009 12:42 pm

Re: Nekoliko pitanja....

Post od stepski vuk »

e ovako...ja imam problema sa bubuljicama...(ne sa aknama)...u poslednje vreme mi toliko i ne izlaze bubuljice(po neka)...ali imam dosta mitisera(na nosu najvise i na bradi)...sada sam uzela avene diacneal da probam posto vidim da je dosta hvale...ali ne znam da li ona pomaze kod mitisera,videcemo ...ovo mi je 3 dan koriscenjam,kazu da se rezultati vide posle 2 meseca...nadam se da ce pomoci...:D
A inace koristila sam dosta nekih kremica,kao na primer garnier 3u1 i mogu vam reci da i ne pomaze mnogo!
Odgovori