Molila bih vas da mi navedete koji je najbolji preparat za negu usana ?
Da li je to Labelo ili grožđena mast ili postoji nešto što lepo vlaži i neguje usne ?
da li ga ima u apoteci ( "SB trade" ) i koja je cena ?
Hvala
Nega usana
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Apr 27, 2005 3:04 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 11:25 pm
-
- Aktivan član
Pozdrav Dragana i hvala puno na savetu.
Nisam ni na kakvoj terapiji,jednostavno hoću da uzmem nešto za ovo hladno vreme a jedino za šta znam je labelo ili g.mast.
Zanimam me može li APAISAC balzam za usne da koristi i 5 god. staro dete i DOILJA ?!
Znači da li je to lek ili je jednostavno sredstvo za negu usana ?
Nisam ni na kakvoj terapiji,jednostavno hoću da uzmem nešto za ovo hladno vreme a jedino za šta znam je labelo ili g.mast.
Zanimam me može li APAISAC balzam za usne da koristi i 5 god. staro dete i DOILJA ?!
Znači da li je to lek ili je jednostavno sredstvo za negu usana ?
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 11:25 pm
Apaisac je balzam za usne, koji pripada medicinskom brendu Uriage. Ono sto je za njih karakteristicno je to da su apsolutno hipoalergeni. bez problema moze da se koristi i za decu i doilje, nema sistemtske resorpcije, ali mislim da ukoliko ne postoji neki veliki problem, moze da prodje i labelo. Sada sve zavisi od mogucnosti.
Pozdrav!
Pozdrav!
-
- Aktivan član
tačno
složila bih se sa osobom iznad. i meni labelo ne odgovara. stvarno isušuje usne. moraš svakih pet minuta da ga namažeš.
grožđana mast je ok. ili probaj taj apaisac koji ti je dragana15 preporučila
ja koristim aloe lips with jojoba brenda forever living. dobila ga na poklon i dopada mi se. aaaaali, samo zato što ovde ne mogu da nabavim našu grožđanu mast za koju mislim da je najbolja.
grožđana mast je ok. ili probaj taj apaisac koji ti je dragana15 preporučila

ja koristim aloe lips with jojoba brenda forever living. dobila ga na poklon i dopada mi se. aaaaali, samo zato što ovde ne mogu da nabavim našu grožđanu mast za koju mislim da je najbolja.

- minjab
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
Labelo , meni bar ne traje dugo tj ili ja imam toliko suve usne i non stop moram da ga mažem . I leti i zimi. A da ne govorim , čim su mi usne bez labela ili bilo koje mazalice " idealna " su za čupkanje , imam utisak da svaki dan skinem po jedan sloj usana. TAKO DA SU MI USTA STALNO NAMAZANA , ALI VIŠE NE LABELOM JER MI DEFINITIVNO NE PRIJA -SUŠI USNE JOŠ VIŠE.