Medjutim, promene na licu i kozi idu rapidno i tolikom brzinom da ne mogu da dodjem sebi. Kao da se preko noci odigrava proces, a onda me izjutra shokira pogled u ogledalo.
Jednostavno ne mogu da se pomirim sa time. Pa nemam 60 godina da bi mi lice bilo tako otromboljeno, ochni kapci spushteni, zguzvane kesice oko ochiju, dakle, muka mi je kad pogledam svoje lice, a posebno ochni deo. Do pre pola godine uopshte nije bilo tako.
Koza na telu i rukama dobija neku suvocu i izgled onog shushkavog papira za umotavanje poklona.
Kako da zaustavim proces? Kako da osvezim organizam i kozu? Shta da radim sa licem, ochima?
Shta da pijem, chime da se mazem, chime lice da 'podignem'?
O meni: Imam 47 godina i provodim dosta vremena u zatvorenom prostoru, imam i dva poroka - pijem kafu i pushim. Alkohol ne konzumiram, gazirano ne, trudim se da se zdravo hranim, pijem Q 10, E, C, A, B vitamin, propolis, kapsule belog luka, chaj od lanenog semena, zeleni chaj, chaj od pershuna, jabukovo sirce sa medom, cimet, susam.
Ranije sam redovno koristila Lancome kremu Renergie, ali mi je sada malo skupa pa je kupim jednom godishnje, a izmedju koristim jeftinije. Za telo Eucerin.