da li je neko koristio ove tablatice od Natural Wealth-a
KELATIRANI CINK 25 mg
Cink je potreban za rast i razvoj novih stanica, jačanje imunološkog sustava, pravilan razvoj reproduktivnih organa te funkciju prostate, čuva integritet kože, pomaže zacjeljivanje rana te može pomoći u tretiranju akni.
pila sam neke vitamine ali nije bilo nekog pomaka,ako imate neki drugi predlog pisite
Natural Wealth Cink
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Jun 24, 2006 6:19 pm
re
JA sam cuo da je kompletna industrija multivitaminskih i multimineralnih preparata jedna velika preskupa prevara. Pricao je jedan progesor na tv-u da kod iole normalne zdrave, uravnotezene prehrane nema nikakve potrebe za dodacima. A svaki dan cujes da je veca doza nekog vit. ili min. u organizma vise od steti nego koristi.
ok. vjerovatno je bilo lako ubijediti glupe amerikance da, kad su vec non stop na hamburgeru i coca-coli MORAJU kupovati svega i svacega ne bi li bili zdraviji i mrsaviji..
i sam sam kao mladji godinama nasjedao na tu pricu da kupim li sto vise preparata bicu zdraviji ali sam skontao da je to kao i ostalo jedna velika prevara ne bi ljudi potrosili visak para.
mislim da je i kozmetika ista stvar, ali eto opet i sami nasjedamo da bi bili samo malo sretniji.
Izvini za ovaj post, znam da ti nije dalo odgovor ali ako se neko slozi sa mnom nisam dzaba pisao.
Pozdrav
ok. vjerovatno je bilo lako ubijediti glupe amerikance da, kad su vec non stop na hamburgeru i coca-coli MORAJU kupovati svega i svacega ne bi li bili zdraviji i mrsaviji..
i sam sam kao mladji godinama nasjedao na tu pricu da kupim li sto vise preparata bicu zdraviji ali sam skontao da je to kao i ostalo jedna velika prevara ne bi ljudi potrosili visak para.
mislim da je i kozmetika ista stvar, ali eto opet i sami nasjedamo da bi bili samo malo sretniji.
Izvini za ovaj post, znam da ti nije dalo odgovor ali ako se neko slozi sa mnom nisam dzaba pisao.
Pozdrav
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Jun 24, 2006 6:19 pm
slazem se s tobom kao sto si rekao da bi bili sretniji
ali sta ces, da bi bila sretnija pa da probam i taj veseli cink,kada sam vec tolike pare bacila kao i svi ovde mozda da probam i to .....znas verovatno i sam kada vise padnes u ocaj sve bi zivo probao,nekada bi najradije ogulila kozu da mogu
tebi hvala u svakom slucaju
ali sta ces, da bi bila sretnija pa da probam i taj veseli cink,kada sam vec tolike pare bacila kao i svi ovde mozda da probam i to .....znas verovatno i sam kada vise padnes u ocaj sve bi zivo probao,nekada bi najradije ogulila kozu da mogu

tebi hvala u svakom slucaju