Najbolji kozmeticki saloni
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Nov 26, 2005 4:58 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ne znam iz kojeg si grada, ali mislim da to nije u redu, ta cijela tema...
Ipak bi se o tome trebalo pisati na pm a ne ovako javno...jer je to ipak subjektivan dojam.
Istina, cesto sam se puta opekao sto sam na svojoj kozi nesto isprobavao (doslovno) i prepustio se tretmanima...ali sta je tu je!
Da sam odmah znao za svoju kozmeticarku, bolje bi mi bilo!
Ipak bi se o tome trebalo pisati na pm a ne ovako javno...jer je to ipak subjektivan dojam.
Istina, cesto sam se puta opekao sto sam na svojoj kozi nesto isprobavao (doslovno) i prepustio se tretmanima...ali sta je tu je!
Da sam odmah znao za svoju kozmeticarku, bolje bi mi bilo!
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Sep 08, 2006 11:44 pm
Uprao o tome se i radi!! Zasto bismo se izlagali nepotrebnom stresu i riziku i isli u salone samo na osnovu oglasa, i nepotrebno trosili novac i vreme. Na ovom forumu ima puno strucnih ljudi koji bi mogli da nas posavetuju i preporuce nam i salon i tretman, a i svi zajedno mozemo da razmenjujemo misljenja i iskustva. Zaista ne znam sta je tu lose??
U Beogradu ima milion salona, svako moze da otvori salon i mislim da je preporuka neophodna!!! Hvala unapred!!!
U Beogradu ima milion salona, svako moze da otvori salon i mislim da je preporuka neophodna!!! Hvala unapred!!!
-
- Aktivan član
Ja se nadam da ce se oni koji su dosli do dobrog dermatologa, kozmeticara i salona javiti i podeliti to sa nama, kao sto pricamo o kremama i preparatima tako mozemo i o salonima. Ja sam preko ovog foruma vec stupila u kontakt sa nekim ljudima i dobila izvrsne savete, a da Vam kazem i da je razlika u ceni, pa duplo!!!
ideja je odlicna, a po reakcijama clanova vidim da ljudi josuvek imaju "primitivan" nacin razmisljanja. Da ne uvredim nekog, ali zaista ste me iznenadili vasom spremnoscu da pomognete drugima, a i sebi.
Ja ne zivim u Srbiji, tako da nema smisla da ucestvujem, i iskreno mi je zao sto je Dragana, tvoj predlog naisao na ovakav siromasan odziv.
Ja ne zivim u Srbiji, tako da nema smisla da ucestvujem, i iskreno mi je zao sto je Dragana, tvoj predlog naisao na ovakav siromasan odziv.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Mar 23, 2005 7:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Forumi inače služe za iznošenje ličnog mišljenja tako da mi je vrlo čudan komentar koji je dao fic1984hr. Sve komentare koje članovi daju su odraz njihovog stava baziranog na iskustvu ili literaturi. Veliki broj nas nema stručno obrazovanje iz oblasti koju komentariše pa ipak daje svoj glas najčešće dobronamerno.
Ako je teško zaključiti čemu služe forumi potražite objašnjenje u literaturi (imate nešto o tome u knjigama na temu e-marketinga).
dajem glas za Guinot salone.
Ako je teško zaključiti čemu služe forumi potražite objašnjenje u literaturi (imate nešto o tome u knjigama na temu e-marketinga).
dajem glas za Guinot salone.
-
- Aktivan član
Hvala!!! Sad mi je malo lakse, jer je u pocetku delovalo kao da sam luda i kao ta sam trazila da spalimo nekog na lomaci, a ne da jedni drugima preporucimo salon, kozmeticara, dermatologa, kremu, tretman...Trziste u Srbiji je u haosu, u bilo kojoj sferi, pa i u medicini i dermatologiji, odnosno kozmetologiji. Ovde se ne samo firmirane stvari nego i kozmetika kupuju po izajmljenim stanovima, i ona je po pravilu bajata. Na prste se mogu nabrojati saloni koji imaju licencu i cije je osoblje proslo odredenu obuku.
Mislim da totalno ok sto nam se prokljucuju i ljdi koji ne zive u Srbiji, jer ono sto je dobro treba traziti i van nasih granica. Ja bih volela da nam kazete sta vi koristite, koje preparate i tretmane, pa mozda, tako nesto mozemo da preonademo i ovde, ili da nekom damo ideju da pocne da radi sa tom linijom.
Hvala sto ste mi preporucili salon, volela bih da mo kazete i nesto o njemu, koji tretman( e ) Vi koristite, kakve su cene i kakvi su rezultati.
Nadam se da ce biti jos ljudi koji imaju sluha da odgovore na ovu temu!!!!
Mislim da totalno ok sto nam se prokljucuju i ljdi koji ne zive u Srbiji, jer ono sto je dobro treba traziti i van nasih granica. Ja bih volela da nam kazete sta vi koristite, koje preparate i tretmane, pa mozda, tako nesto mozemo da preonademo i ovde, ili da nekom damo ideju da pocne da radi sa tom linijom.
Hvala sto ste mi preporucili salon, volela bih da mo kazete i nesto o njemu, koji tretman( e ) Vi koristite, kakve su cene i kakvi su rezultati.
Nadam se da ce biti jos ljudi koji imaju sluha da odgovore na ovu temu!!!!
-
- Aktivan član
Ovo bas ne ide!!! Ali mi je intrigantno bas to sto osecam veliki otpor, pa pocinjem da se pitam zasto??!!! Do sad nismo spomenuli nikoga konkretno, jedan salon, samo, i jos nismo dobili obrazlozenje. Moja ideja je bila jedna siroka diskusija, u koju bismo ukljucili i paletu proizvoda i tretmana, i jeftinijih i skupih, a od strucnjaka kao sto je Dragana15, ocekujem komentare u smislu za i protiv, kao i savete. Znate, svako od nas ima razlicite kriterijume, a neko bi zeleo da dode do najbolje usluge i preparata, nekome je bitna i lokacija, itd.
Ne vidim razloovolikoj odbojnosti, a neko samolekramiranje mi nije bilo ni na kraj pameti, ali ocigledno da nekom jeste, pa je problem mozda tu...A nasim diskusijama bi to bilo potpuno opovrgnuto, jer ako je sto ljudi necim zadovoljni, ili pak nezadovoljno, onda to , zaista govori nesto.
Pozdrav, i iskreno ocekujem da ce se javiti ono koji su zadovoljni svojom kozmeticarkom ili dermatologom ili strucnaci da nas upute sta je najnovije na trzistu, i kome da se obratimo!!!
Ne vidim razloovolikoj odbojnosti, a neko samolekramiranje mi nije bilo ni na kraj pameti, ali ocigledno da nekom jeste, pa je problem mozda tu...A nasim diskusijama bi to bilo potpuno opovrgnuto, jer ako je sto ljudi necim zadovoljni, ili pak nezadovoljno, onda to , zaista govori nesto.
Pozdrav, i iskreno ocekujem da ce se javiti ono koji su zadovoljni svojom kozmeticarkom ili dermatologom ili strucnaci da nas upute sta je najnovije na trzistu, i kome da se obratimo!!!
-
- Aktivan član
i jos nesto, ja sam temi dala naslov, pa vise-manje nasumice, a ideja mi je bila da dodem do sto vise informacija o tome sta se sve nudi i radi na srpskom trzistu, i da uz pomoc clanova ovog foruma pruzim svom licu i telu najbolju mogucu negu. Nikakve marketinske ili bilo kakve druge spekulacije mi nisu bile ni na kraj pameti!!!
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Sep 02, 2006 1:31 pm
Veliki pozdrav pozitivnim devojkama i mladicima koji su shvatili svrhu foruma ......pa zasta oni onda i sluze nego da se razmenjuju ideje i iskustva ., i kakav PM ljudi dajte da progovorimo , razgovaramo .
Naravno da niko od nas nece odmah otrcati u neki salon ili kozmeticara i sl.. nego ce sakupiti sve pozeljne informacije i otici tamo gde smatra da to odgovara njegovim potrebama.
ljudi sa zapada su mnogo otvoreniji od nas (tu se slazem sa Just Life) , a kod nas jos uvek ima mnogo komplexa koje treba leciti, i sve je nesto za pricu koja nije za javnost jel toboze nije u redu..reklamirati jedne a ne druge...itd.
Pa u tome i jeste poenta.
Naravno da niko od nas nece odmah otrcati u neki salon ili kozmeticara i sl.. nego ce sakupiti sve pozeljne informacije i otici tamo gde smatra da to odgovara njegovim potrebama.
ljudi sa zapada su mnogo otvoreniji od nas (tu se slazem sa Just Life) , a kod nas jos uvek ima mnogo komplexa koje treba leciti, i sve je nesto za pricu koja nije za javnost jel toboze nije u redu..reklamirati jedne a ne druge...itd.
Pa u tome i jeste poenta.