Nadam se odgovoru

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
PLESAČICA
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Apr 07, 2007 2:31 pm

Nadam se odgovoru

Post od PLESAČICA »

Zdravo, imam neka pitanj koja su mi se skupila pa vas sve molim koji znate nesh ili imate iskustva da mi pojasnite?Sta je SPF, neka zastita od sunca?pojasnite molim vas?koristim skinoren pa trebam li to stavljat kao zastitu?ako skinoren koristim vec mjesec dana i ne vidim nista posebno, samo je cool sto upija masnocu trebam li nastaviti ili trazit nesto dalje, imam obicne bubuljice, stine, malo crvene po celu? Avene diacenal kako djeluje?i sta je Neutogena Visibly Clear krema?za sta koristi?i dalje mi nije jasno kako meni dermatolog moj kaze da smijem na sunce sa skinorenom normalno da se krecem, a ovdje govore da ne smijem?i jos jedno pitanje za ove koji imaju obicne bubuljice?smijemol mi na sunce, npr more i to:)?HVALA PUNO
mr ph. Silvio
Saradnik
Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: NADAM SE ODGOVORU:)

Post od mr ph. Silvio »

PLESAČICA napisao:Zdravo, imam neka pitanj koja su mi se skupila pa vas sve molim koji znate nesh ili imate iskustva da mi pojasnite?Sta je SPF, neka zastita od sunca?pojasnite molim vas?koristim skinoren pa trebam li to stavljat kao zastitu?ako skinoren koristim vec mjesec dana i ne vidim nista posebno, samo je cool sto upija masnocu trebam li nastaviti ili trazit nesto dalje, imam obicne bubuljice, stine, malo crvene po celu? Avene diacenal kako djeluje?i sta je Neutogena Visibly Clear krema?za sta koristi?i dalje mi nije jasno kako meni dermatolog moj kaze da smijem na sunce sa skinorenom normalno da se krecem, a ovdje govore da ne smijem?i jos jedno pitanje za ove koji imaju obicne bubuljice?smijemol mi na sunce, npr more i to:)?HVALA PUNO
Zaista mnogo pitanja!
SPF-faktor zaštite od sunca, pretražite po forumu,davno sam dao iscrpno objašnjenje.
Terapija skinorenom traje duže,nemojte je tako brzo prekidati. Nekima deluje,nekima ne, kao i kod mnogih drugih lekova.
Sa neutrogeninim preparatima nemam iskustvo.
Smete na sunce,skinoren uveče.Preko dana oil free zaštitni preparat od sunca.
More i sunce nekim osobama odlično deluje na akne,nekima ne.Zaista individualna stvar.
Pozdrav!
PLESAČICA
Stalni član
Stalni  član

Post od PLESAČICA »

HVALA PUNO NA BRZOM ODGOVORU I SAVJETIMA:)!!!
PLESAČICA
Stalni član
Stalni  član

Re: NADAM SE ODGOVORU:)

Post od PLESAČICA »

mr ph. Silvio napisao:
PLESAČICA napisao:Zdravo, imam neka pitanj koja su mi se skupila pa vas sve molim koji znate nesh ili imate iskustva da mi pojasnite?Sta je SPF, neka zastita od sunca?pojasnite molim vas?koristim skinoren pa trebam li to stavljat kao zastitu?ako skinoren koristim vec mjesec dana i ne vidim nista posebno, samo je cool sto upija masnocu trebam li nastaviti ili trazit nesto dalje, imam obicne bubuljice, stine, malo crvene po celu? Avene diacenal kako djeluje?i sta je Neutogena Visibly Clear krema?za sta koristi?i dalje mi nije jasno kako meni dermatolog moj kaze da smijem na sunce sa skinorenom normalno da se krecem, a ovdje govore da ne smijem?i jos jedno pitanje za ove koji imaju obicne bubuljice?smijemol mi na sunce, npr more i to:)?HVALA PUNO
Zaista mnogo pitanja!
SPF-faktor zaštite od sunca, pretražite po forumu,davno sam dao iscrpno objašnjenje.
Terapija skinorenom traje duže,nemojte je tako brzo prekidati. Nekima deluje,nekima ne, kao i kod mnogih drugih lekova.
Sa neutrogeninim preparatima nemam iskustvo.
Smete na sunce,skinoren uveče.Preko dana oil free zaštitni preparat od sunca.
More i sunce nekim osobama odlično deluje na akne,nekima ne.Zaista individualna stvar.
Pozdrav!

Molim vas samo jos nesto mi nije jasno, rekli ste da ne prekidam skinoren jer mu treba duze da djeluje, ali ja sam se konsultovala s makkijem s foruma, koji ga je takodjer duze koristio pa on kaze da mu nije ucinio nikakvo poboljsanje nego cak i gore, ostale mu fleke od bubuljica, a opet neki kazu da im se lice samo sprzilo od njeg, ima li nekog nacina da ja primjetim da mi skodi?inace koza mi je masna pa kad svatim skinoren izgleda fino, ali makki kaze da je on bas kao maska i da je i njemu jedino u tome posluzio, mene je stvarno uhvatila panika kad mi rekose da ne przim dzaba lice tim:(?ako je tako radije necu stavljati nista pa mozda samo prodje(kao sto kazu pubertet), imate li kakvu ideju?sta preporucujete?dosla sam ipak po strucno misljenje?HVALA OPET MNOGO
PLESAČICA
Stalni član
Stalni  član

Post od PLESAČICA »

PS ima li nesto stetno u skinorenu?HVALA
An@
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 26, 2006 1:41 am

Post od An@ »

@ PLESACICE Skinoren sadrzi Azelainsku kiselinu koja se i koristi za saniranje da tako kazem tih flekica koje ostaju nakon akni...U to sam sigurna jer mi je DR tj dermatolog to licno procitao iz literature:)

Rekla sam ti da sam Skinoren korisrila 9 meseci i nije mi sprzio lice...Uostalom, sta makki podrazumeva pd time...?

p.s...Moras da shvatis da je sve individualno i da se svacije lice drugacije ponasa...
PLESAČICA
Stalni član
Stalni  član

Post od PLESAČICA »

An@ napisao:@ PLESACICE Skinoren sadrzi Azelainsku kiselinu koja se i koristi za saniranje da tako kazem tih flekica koje ostaju nakon akni...U to sam sigurna jer mi je DR tj dermatolog to licno procitao iz literature:)

Rekla sam ti da sam Skinoren korisrila 9 meseci i nije mi sprzio lice...Uostalom, sta makki podrazumeva pd time...?

p.s...Moras da shvatis da je sve individualno i da se svacije lice drugacije ponasa...

I meni nije bilo jasno kako to przi lice, al bas kad mi je i jedna zena koja se dugi bavi svojim bubuljicama rekla nemoj koristit skinoren premlada si da przis lice, kao pocne se ljustit, zatezat, boli i tako, onda sam se prepala pa sam pocela da zapitkujem Vas, HVALA
Odgovori