Muska depilacija

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
spook
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 01, 2005 3:43 am

Muska depilacija

Post od spook »

Ima li neko savet kako bi bilo najzdravije da obrijem dlacice kod polnog organa. Musko sam, kapiram da zene imaju vise iskustva ali bilo kakav savet bi mi dobro dosao. Znaci da se izbegne svrab i crvenilo, na bilo koji nacin.

Hvala!
iguana
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Sep 19, 2006 12:53 pm

Post od iguana »

Mora prvi put da pecka dok se koza ne navikne na to stanje,al uzmi neku kremu najbolje da ne iritiras bas na suvo
Cuda ipak traju nesto duze ... :D
mishmali
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 29, 2006 3:18 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mishmali »

ako ti koza nije suvise osetljiva,mozes da prodjes bez crvenila i peckanja jedino sto ce tti se prvi put desiti sigurno je svrab prvih par dana dok malo ne porastu.u najgorem slucaju,moze da te svrbi sledecih 2,3x.posle prestaje.nemoj na suvo.kupi neko blago sredstvo namenjeno bas za brijanje.
meni je pomagalo kad me dohvati svrab,bebipuder!
ps-zensko sam ako se po nick-u ne vidi :lol: :D
i pazi da ti ne uraste neka dlacica,to moze da bude jako zeznuto(ne plasim te,samo moras da znas sta da ocekujes)
pozz
neznam
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Sep 06, 2006 1:10 am

Post od neznam »

kako to da uraste? sta se onda desi?
mishmali
Aktivan član
Aktivan član

Post od mishmali »

dlaka kad se iscupa iz korena moze da promeni pravac rasta,da krene da se mota oko sebe i da ne izadje na povrsinu.onda organizam stvori lokalnu reakciju u vidu zapaljenja,bolne bubuljice koja se u 95%slucajeva zaleci,a nekad ako se ta dlaka koja stvara problem ne iscupa,moze da se zavri kod hirurga.
ali kad bi svi to tako posmatrali niko se nikad ne bi depilirao niti brijao.urastanje moze da se dogodi i kad brijemo samo se tad ako pratimo vidi i potkozno je.
svaka cast i pozdrav za muskarce koji se depiliraju!dlake definitivno nisu pozeljne! :lol:
spook
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 01, 2005 3:43 am

Post od spook »

e koja je fora sa proizvodom Veet!?
mishmali
Aktivan član
Aktivan član

Post od mishmali »

jao majke ti nemoj to da kupujes bolje kupi VITASKINOVU kremu za depilaciju,ja je imam i super je imas i za osetljivu kozu a kako se koristi imas unutra!
Odgovori