Dr Murad kozmetika
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
Dr Murad kozmetika
Da li je neko koristio proizvode i kakava su iskustva?
Akne,sada pijem roaccutane,pa sam mislio kada zavrsim sa njim da uradim vocne kiseline ili enzime.A devojka ima s vremena na vreme neku bubuljicu i tu i tamo po neki mitiser.Pa je htela da kupi dr murad neku kremu sa narom,po meni je za to bolji normaderm.Sto se tice mene imam blage oziljke nisu oni pravi,duboki,neko plitki,pa ne znam da li je dobro za to.
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jul 13, 2008 5:52 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
ljubice i ja sam radila enzimski piling 4x, zadovoljna sam, pore su se dosta skupile, mada akne ne izlaze, pojavljuju se miteseri ispod koze. Koza lica izgleda prelepo nekoliko dana nakon enzima, mada taj efekat kratko traje, miteseri se stvaraju ali su porice dosta skupljene..shto je i bio razlog odlaska..
Ne znam... Meni jeste pomogao oko fleka,mozda malo oko pora,mada meni nisu mnogo prosirene.
Koliko dugo ga vec pijes Shomy? Moja drugarica ga je pila i sad joj je stvarno super,a imala je ogromne probleme sa licem. Roaccutan do duse mnogi ne odobravaju, osim na Vma. Ja se tu samo plasim kontraindikacija, a ima ih mnogo. On stvarno super sredi lice, ali ostaju oziljci. Mada to je ok samo da se resis akni! A za sve posle ces lako.
Koliko dugo ga vec pijes Shomy? Moja drugarica ga je pila i sad joj je stvarno super,a imala je ogromne probleme sa licem. Roaccutan do duse mnogi ne odobravaju, osim na Vma. Ja se tu samo plasim kontraindikacija, a ima ih mnogo. On stvarno super sredi lice, ali ostaju oziljci. Mada to je ok samo da se resis akni! A za sve posle ces lako.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Sep 24, 2008 3:09 pm
Posto sam i ja na roakutanu i kad ga budem zavrsio,bas me zanima sta da koristim za oziljke.Imam jedan dubok ispod desnog oka i 2 plitka na levom obrazu.Takodje imam i par onih malih jos od detinjstva tj boginja(nisam bio dobar pa sam ih cesao i skidao kraste ).Naravno konsultovacu se sa mojom doktoricom ali bih voleo i da cujem vasa iskustva i terapije...
Poz
Poz
Pa ljudi vi to imate po tri oziljka sve skupa! 
Nema potrebe da se maltretirate zbog toga. Najvaznije je da se otarasite akni. A problem oziljaka se moze posle resiti na vise nacina.Piling je jedan od njih. I to je hemijski piling. Ali ima i drugih nacina kao npr posebnim gelovima itd.
Mada meni nesto ne zvuci kao da imate veliki problem sa aknama. Roaccutan treba da uzimaju samo oni najproblematicniji i retki slucajevi.

Nema potrebe da se maltretirate zbog toga. Najvaznije je da se otarasite akni. A problem oziljaka se moze posle resiti na vise nacina.Piling je jedan od njih. I to je hemijski piling. Ali ima i drugih nacina kao npr posebnim gelovima itd.
Mada meni nesto ne zvuci kao da imate veliki problem sa aknama. Roaccutan treba da uzimaju samo oni najproblematicniji i retki slucajevi.
Znam da ti zelis da to sredis, ali Roaccutan treba uzeti samo ako si sve drugo probao i ako ti nije dalo rezultate. Roac. je mnogo jak, i tokom a i posle uzimanja mozes imati velike posledice, nije on ni malo naivan.
A ako ti je delovalo rezultate to sto si do sada radio, i ako nemas veliki problem po meni ga onda nisi trebao uzimati. Samo forsiras organizam bezpotrebno...
A ako ti je delovalo rezultate to sto si do sada radio, i ako nemas veliki problem po meni ga onda nisi trebao uzimati. Samo forsiras organizam bezpotrebno...
-
- Novi član
Skrenusmo malo sa teme ovog posta ali moram nesto da kazem. Ja sam se dosta dobro informisao za terapiju roakutanom i nisam se mnogo dvoumio da li da ga pijem.Vec sam napisao zasto ga pijem u temi posvecenoj tom famoznom leku.A to su moje akne na zadnjici velicine oraha zbog kojih ne mogu normalno da sedim.I sami znate koliko su bolne i verujte mi da sam u agoniji dok ne nadjem pravi polozaj za sedenje.Prve su izlazile na licu pa presle na ledja i na kraju na guzi.Moja doktorka videvsi ih rekla da samo roakutan moze da mi pomogne obzirom da sam isprobao vise razlicitih metoda lecenja.Eto Ljubice odgovora na tvoju zabrinutost 
Poz

Poz
-
- Novi član
Susi mi se lice najvise,peruta se samo tako... T zona pogotovu. Usne ispucale ali mackam se i trpim.Svrbi me koza ispod kose i takodje se peruta.Drugo promene ne primecujem.Koza lica mi je osetljiva i imam osecaj kao da mi je izgorena usled prekomernog suncanja,pomalo i boli.Izlaze mi neke sitne bubuljicice ali nista monstruozno .
Poz
Poz