Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Moj problem sa licem nije vizuelno strasan, ali meni previse smeta.
Imam prosirene pore, izrazito masnu T zonu i ponekad bubuljice. U sustini, glavni problem su pore i mitiseri.
Cula sam da je MURAD kozmetika dobra i da njihovi tretmani i preparati posle izvesnog vremena mogu da pomognu.
Oni praktikuju enzimske i tretmane kiselinama, da li ih je neko probao? Planiram da krenem, nije nimalo jeftino, pa ako neko ima nesto protiv neka mi kaze na vreme
Pre jedno par meseci postavljala sam ista pitanja...
Ja sam radila Muradov enzimski tretman, i iskreno nije mi mnogo pomogao. Prednost je to sto minimalno smanjuje fleke, skupi pore, ali nista vise! Ono sto nije dobro je to sto su mi od njega miteseri postali mnoogo vidljiviji. Preporucila bih ga eventualno onima koji imaju minimalni problem sa licem, ali onima koji imaju veliki problem definitivno nece pomoci.Sto se tice tretmana kiselinama odnosno hemijskog pilinga, nisam ga radila ali znam da je to vrlo tezak, dug i komplikovan proces koji se iskljucivo radi zimi. Sto se mene tice ja ga ne bih izabrala kao opciju uklanjanja oziljaka.
Sve u svemu tip top ako nemas veliki problem, mozda i ne bi bilo tako lose da nabavis Muradove preparate u apoteci i koristis ih kod kuce.
Da li si radila 6 tretmana za 6 nedelja? To bi trebalo da je prvi ciklus tretmana koji bi trebalo da se odrade, pa zatim jedan mesecno sto spada u odrzavanje. To je, koliko sam shvatila, pravilo kod murada
U sustini, ja nemam klasicne oziljke, vec sitne fleke.
Da li imas savet za tretmane kojima bih cistila i odrzavala lice, pored kozmetike koju bih sama koristila?
Do sada sam koristila roc kozmetiku, probala logonu.... ali nista mi ne pomaze kod pora i T zone.
Da li znas nesto o preparatima na bazi biljne placente?
Ne nisam. Meni su rekli da radim dva u roku od mesec dana,a posle jednom mesecno... Ne znam ja nisam time bila zadovoljna uopste.
Inace sam par godina isla na cedjenje kod kozmeticarke, sto je akne drzalo pod kontrolom ali je takodje ostavilo dosta fleka...
Ne znam sta da ti kazem sada idem kod dermatologa Filipa Sera koji je protiv svih pilinga, cedjenja i ostalog.
Uvek mozes da pitas farmaceute u apoteci koji preparati Murada su za ciscenje i negu, jer oni sigurno znaju. Ja sam inace koristila Vishy,Clean and clear i druge ali nista nije davalo zadovoljavajuce rezultate. Tako da sad idem kod Srera i drzim se onoga sto mi on daje.
ja bih hteo da probam ovaj muradov enzimski tretman, prestao sam da pijem roaccutane pre jedno 2-3 meseca, ne izlaze mi vise bubuljice, sad imam samo ono crvenilo i nadam se da ce da mi ovo pomogne ... jeste da je malo skupo .... sta mislite jel vredi?