MUMIEMAST
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Re: MUMIEMAST
Има ли нешто само од дивљег кестена?
>
>
>
Ако некоме нисам одговорио као aa_aca,
то је последица блокирања профила и губљења везе са праћеним темама.
Јавите ми се на емаил адресу из профила.
>
>
Od samog kestena ne,jedino ovako u kombinaciji sa navedenim supstancama.
А нешто за чишћење синуса? Мрзи ме да гурам кестен у нос, па ако има нешто једноставније за примену.
>
>
>
>
>
Evo jednog iskustva,koje moze lako da se proveri.MUMIEMAST se zahvati stapicem za usi i zatim namaze nosna supljina-slobodno dublje.U prevodu namaze se nos iznutra i nakon jedne do dve veceri se vec oste prvi rezultati.Prestanak peckanja u sinusima,povratak osecaja mirisa i naravno smanjenje lekova koji se koriste za sinuse.Ovo je skraceni opis magistra farmacije koji je na svoju ruku probao da sredi sinuse i naisao na prijatno iznenadjenje.Krema je proverena,organska i ne izaziva nikakve kontra efekte,cak sta vise.
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Avg 08, 2013 4:23 pm
cula sam za ovu mumie mast od drugara koji je koristi protiv hemoroida i super je zadovoljan, on je narucio preko neta. zna li neko da li je ima u nekoj zemunskoj apoteci?
mozda lilly oni su imali nekada proizvode od mumie ali pitajte u magicnom bilju (brankova)
Да ли постоји само један врста Мумие масти?
>
>
>
>
>
Koliko znam na nasem trzistu postoji vise vrsta MUMIEMASTI .Ono sto ih povezuje je MUMIO koji se nalazi u svakoj ali su ostali sastojci drugaciji pa se tako masti dosta razlikuju po sastavu i kvalitetu.Ovde govorimo o ORIGINAL MUMIEMASTI koja se proizvodi u Sloveniji ( Bioteka-firma koja je proizvodi) a na nasem trzistu je zastupljena preko firme Beovita.aa aca napisao:Да ли постоји само један врста Мумие масти?
Odlicno se pokazala kod dekubitnih rana (pojava crvenila),ekcema,suve,nadrazene koze,hemoroida,tretiranje vena,otoka nogu....
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Avg 08, 2013 4:23 pm
Nasla sam ovu slovenacku Mumiemast u apoteci na Novom Beogradu, mazem dva puta dnevno i evo vec posle 5 dana moj atopijski dermatitis je nestao. Apotekarka mi je rekla da je kupuju i ljudi sa psorijazom, prosirenim venama, hemoroidima...i svi su prezadovoljni! Toplo preporucujem! 

na trzistu postoji odredjeni broj dobrih krema koje svojim sastavom i delovanjem opravdavaju svoju namenu,MUMIEMAST je jedna od tih krema,jednostavno kod nje nema greske...
Izuzetno pozitivno dejstvo na hemoroide,koji posle par tretmana pocnu sa povlacenjem.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Администратор форума ми је блокирао корисничко име aa_aca, а потом и aa aca. С обзиром на то да за такве поступке не постоје објективни разлози, очекујем да ће ми блокирати и овај aaaca. Осим тога, блокирана је адреса прокси сервера преко кога, осим мене, на интернет излази још неколико хиљада рачунара. Мој прокси не могу да заобиђем, а и да могу да решим то питање, остаје проблем сталног гашења мојих налога.
Присиљен сам да до даљњега напустим овај форум, а они који желе да чују моје мишљење увек могу да ми се јаве на емаил адресу aa_aca @ yahoo.com која је записана и у мојим профилима aa_aca, aa aca и aaaca. Ево је и овако:
. Можете и да посетите мој сајт: www. aca. rs.
Поздрављам вас и желим све најбоље.
Аца
Присиљен сам да до даљњега напустим овај форум, а они који желе да чују моје мишљење увек могу да ми се јаве на емаил адресу aa_aca @ yahoo.com која је записана и у мојим профилима aa_aca, aa aca и aaaca. Ево је и овако:

Поздрављам вас и желим све најбоље.
Аца