morphea
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, goranai
morphea
Pozdrav svima koji ste na forumu. Citajuci vase probleme,resila sam da i ja napisem o mom,s nadom da ce mi neko pomoci.Naime,kozni lekar mi je dao dijagnozu bolesti MORPHEA,i neke masti,medjutim nista nije pomoglo i naravno,trazeci po netu vidim da i nema nekog leka,s tim sto gledajuci slike i opis bolesti,neke stvari u mom slucaju se ne poklapaju.Naime,moj problem jesu tamne fleke i svrab uz sirenje po kozi,ali ono ostalo sto pise ne odgovara mojoj bolesti,pa ako neko ima slicno iskustvo,neka pise.Znaci,pecat se pojavio na obe strane bedara,tamnije boje,suva koza,perutanje,svrab po obodu,i naravno siri se,ali nema nekog stvrdnjavanja koze,udubljenja,crvenila kao sto pise u tekstovima koje sam citala.Hvala puno
Re: morphea
Да нису гљивице? Пробај да неколико пута дневно то место ватом натапкаш раствором соде бикарбоне (једна пуна кашичица на чашу воде).
Re: morphea
Veruj da nemam pojma sta je,doktorka je tako dala dijagnozu,a ja nisam u finansijskoj mogucnosti da odem kod privatnog dermatologa,hvala na savetu,pokusacu