more-sunce-alergija-help

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
-xxx-
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 18, 2006 5:15 am

more-sunce-alergija-help

Post od -xxx- »

Pozdrav. Molim vas za brzu pomoc. Na moru sam tri dana i vec je pocela da mi se pojavljuje alergija od sunca na nogama, oko zglobova pa navise. Sve bi to bilo ok da ne moram da ostanem na moru jos mesec dana. Nisu plikovi vec sitne crvene tackice i nesnosan svrab.
Ne znam sta mi je raditi. Ne mogu po celi dan sedeti kuci.
inace, i prosle godine mi se pojavila alergija ali tek kad sam stigao u beograd pa je samim tim brzo prosla.

Unapred hvala
Amsterdam
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Mar 26, 2011 2:57 pm

Re: more-sunce-alergija-help

Post od Amsterdam »

-xxx- napisao:Pozdrav. Molim vas za brzu pomoc. Na moru sam tri dana i vec je pocela da mi se pojavljuje alergija od sunca na nogama, oko zglobova pa navise. Sve bi to bilo ok da ne moram da ostanem na moru jos mesec dana. Nisu plikovi vec sitne crvene tackice i nesnosan svrab.
Ne znam sta mi je raditi. Ne mogu po celi dan sedeti kuci.
inace, i prosle godine mi se pojavila alergija ali tek kad sam stigao u beograd pa je samim tim brzo prosla.

Unapred hvala
Takodje na moru imam problema sa osipom od sunca,najcesce u vidu sitnih crvenih tackica koje jako svrbe.U apoteci su mi rekli da je Pantenol dobar i smiruje kozu,takodje je odlican Fenistil gel,ali ga nemojte nanaositi kada ste izlozeni suncu.Dobre su i emulzije koje vam prave u apotekama,bas za taj vid alergije od sunca.Neznam gde ste na moru,u Grckoj,C.Gori,da li mozete da se raspitate u nekoj apoteci?Trudite se da ste vise u hladovini,jer se alergija primiri kada ste manje izlozeni jakom suncu.Valjda sam malo pomogla.Pozdrav.
-xxx-
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 18, 2006 5:15 am

Re: more-sunce-alergija-help

Post od -xxx- »

U cg sam. Kupio sam pressing, jednu dnevno i eucerin gel za posle suncanja. Videcemo efekte
Odgovori