Nisam znao gdje da stavim ovu temu, ali morao sam vam pokazati, pogotovu zelim vidjeti reakcije doktora (ako ih ima) na forumu.
Radi se o jednom covjeku (Alex Chiu) koji tvrdi da je izumio jednostavan uredjaj (immortality rings) koji lijeci skoro sve bolesti! On se na tome nije zaustavio, vec tvrdi da njegov uredjaj potpuno zaustavlja starenje!!!
Sto je jos cudnije u svemu tome, izgleda da ima (bar) nesto istine u svemu tome. Recimo, cuveni Kevin trudeau, u svojoj knjizi NATURAL CURES THEY DONT WANT YOU TO KNOW ABOUT(bestseleru) potvrdjuje da taj jednostavan uredjaj sprecava starenje i lijeci mnogo sta...
Ja sam ovo narucio, imam problema sa kozom, akne i bubuljice, jeftino je pa jb nemam sta da izgubim, ostavicu utiske isprobam...
Zanima me vase misljenje, na ovom sajtu imate i >naucno objasnjenje< kako do radihttp://www.alexchiu.com
Morate ovo procitati!
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
hahaha joj Boze al me nasmeja
ma jesi'l procitao ti ista na toj stranici
vidi ovo
"The Gorgeous pill will make you prettier and more beautiful every morning. You will gradually look PERFECT, even more gorgeous than super models. You will one day reach PHYSICAL PERFECTION!! It is strong enough to change the shape of your facial bones. No more plastic surgery! No more implants."
Popijes pilulu svako jutro i sve si lepsi i lepsi
(ovde treba smajli kome suze idu od smeha)
ma jesi'l procitao ti ista na toj stranici
vidi ovo

"The Gorgeous pill will make you prettier and more beautiful every morning. You will gradually look PERFECT, even more gorgeous than super models. You will one day reach PHYSICAL PERFECTION!! It is strong enough to change the shape of your facial bones. No more plastic surgery! No more implants."
Popijes pilulu svako jutro i sve si lepsi i lepsi

The person who says it cannot be done should not interrupt the person doing it.
ma nije to nista, idite na youtube i pogledajte dva videa na kojima je on, umiro sam od smijanja. A procitajte tek ovo http://www.million-pound-page.com/about-alex.shtml!!
Covjek je ludak i budala!!! Vjerujem potpuno u njegovu >tehnologiju<.
Covjek je ludak i budala!!! Vjerujem potpuno u njegovu >tehnologiju<.
Mozda te pilule sadrze neku nama nepoznatu supstancu koja poseduje u sebi informaciju o savrzenom dnk coveka. Pa npr kada se unese u organizam ta "supstanca" se apsorbuje u krv i tako prenese tu informaciju do vaseg dnk i samim tim ga natera da se promeni
Te promene mogu biti bolji imuni sistem, fizicka savrsenost etc
Imajte na umu da 98% nase DNK naucnici nazivaju junk DNK... Pa ono ko zna, mozda je i moguce, mada ja necu probati xD
Ja ti savetujem da sacekas dvadesetak godina da genetski inzenjering napreduje ili dok ljudi ne usavrse nanotehnologiju pa da se posao odradi kako treba xD

Te promene mogu biti bolji imuni sistem, fizicka savrsenost etc
Imajte na umu da 98% nase DNK naucnici nazivaju junk DNK... Pa ono ko zna, mozda je i moguce, mada ja necu probati xD
Ja ti savetujem da sacekas dvadesetak godina da genetski inzenjering napreduje ili dok ljudi ne usavrse nanotehnologiju pa da se posao odradi kako treba xD