Molim Vas za pomoc. Utrikarija????

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
internet12
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 04, 2013 10:27 pm

Molim Vas za pomoc. Utrikarija????

Post od internet12 »

Postovani
danas sam dobio takvu alergiju po cijelom tijelu od glave pa do stopala da je stvarno bilo malo nezgodno cak sam i otezano gutao i vrh jezika me je malo peckao, imam utisak kao da je rijec o urtikariji, jer isto kao da me je neko u koprivu ubacio. Nijesam isao kod ljekara nanio sam Sinopen mast, na neke dijelove, i onoliko koliko mi je bilo u tubi toliko sam potrosio, a nije bilo puno, mislim da je imalo uticaja.
Po glavi i nije bilo toliko izrazeno, ali od vrata na nize je bilo izrazito vidljivo da je to bilo strasno, pogotovo sa unutrasnje strane nadlaktice, na gluteusima i natkoljenicama(imao sam osjecaj kao da mi natkoljenice gore) odakle je i sve pocelo. Primjetio sam da pocinje na djelovima tijela gdje mi tanja koza na unutrasnjim stranama nadlaktice i butina, na prevojima kod lakta i kod koljena nadam se da me razumijete.
Sve je pocelo od kada sam se vratio iz teretane, moram Vam reci da mi je danas bio prvi dan u teretani pa zbog toga pretpostavljam da je uzrok upravo u teretani, dal zbog fizickog napora ili kontakta sa necim zato Vas i pitam. Vec sam jednom prosle godine zbog alergije prekinuo sa teretanom, ali se tada javila samo oko zglobova ruke, moje je neko misljenje da je zbog fizickog napora, a Vi me ispravite ako grijesim.
Nadam se da sam bio dovoljno jasan da me razumijete i hvala unaprijed.
Odgovori