Cao svima! Imam 23 godine i ovo je moj problem:
na donjoj polovini lica (otprilike od nosa pa do vrata) imam sitne bubuljice koje izgledaju kao miteseri + imam mitesere. Mitesere uspem da istisnem i sa tim vise nemam problema (dok se novi ne stvore) ali bubuljica ne mogu da se resim. Bila sam kod kozmeticarke na ciscenju - nije pomoglo. Umivam se bebi sapunom i cistim lice svako jutro Garnijeovim tonikom iz kolekcije Pure nakon cega mazem lice kremom iz iste kolekcije.
Od kako sam pocela da koristim ove preparate, stanje mi se poboljsalo i pocelo da stagnira, tako da mi je sada vec mesec-dva lice solidno ali daleko daleko od savrsenog.
Isti problem imam na kozi ramena.
Kako da mi lice bude skroz cisto tj toliko cisto da ne moram da stavljam nikakav puder ni toniranu kremu da bih prekrila nedostatke?
MOLIM VAS ZA POMOC
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Pozdrav!
Jenny83
Poseta dermatologu - naravno. Ali, ako te vec zanima kako se ljudi bore sa tim problemom i sta koriste, bilo bi najbolje da pogledas teme koje su vec preradjivane, jer postoji mogucnost da ti se nece javiti puno ljudi, posto su se vec „istrosili“ prenoseci svoja iskustva i dajuci savete drugima.
Ipak, u borbi sa dosadnim aknama je najbitnije strpljenje i dosledno pridrzavanje propisane terapije (koja podrazumeva i lekove i ishranu i higijenu i stil zivota u celini).
Pozdrav,
mr M.
Poseta dermatologu - naravno. Ali, ako te vec zanima kako se ljudi bore sa tim problemom i sta koriste, bilo bi najbolje da pogledas teme koje su vec preradjivane, jer postoji mogucnost da ti se nece javiti puno ljudi, posto su se vec „istrosili“ prenoseci svoja iskustva i dajuci savete drugima.
Ipak, u borbi sa dosadnim aknama je najbitnije strpljenje i dosledno pridrzavanje propisane terapije (koja podrazumeva i lekove i ishranu i higijenu i stil zivota u celini).
Pozdrav,
mr M.
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jun 18, 2006 3:13 pm
Videla sam ovde na forumu da pominju profesora Milojevića, nisam ni znala za njega dok nisam čula preko TV-a da se reklamira njegova krema protiv bubuljica Acne intensive formula i moram da vam kažem da mi je mnogo pomogla i da je došla u trenutku kada sam izgubila svaku nadu da ću se rešiti bubuljica. Sad kada sam čula da je jedan od najboljih dermatologa u zemlji jasno mi je zbog čega su mu taj losion i krema koji se prodaju u paketu tako dobri. Proizvod nije baš jeftin 2500 dinara, ali vredi. DA mi je neko rekao da mu dam 1000 eur za to a da mi reši problem, odmah bi pristala.
Molim vas javite kako je i vama pomoglo.
Pozdrav
Molim vas javite kako je i vama pomoglo.
Pozdrav
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jun 21, 2006 7:13 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Re: Pozdrav!
Ne uspevam da pronadjem forum koji je aktivan, a vezan za ekceme. Ekcem imam po rukama i javio mi se kao hormonski disbalans u trudnoci / trenutno sam u petom mesecu blizanacke trudnoce. Nepodnosljivo je. Lekari mi preporucuju kortiko steroide, nisam se usudila da ih koristim, vec ono sto je meni pomoglo to je ne koriscenje vode, ispiranje ruku zalfijom i mazanjem TODOXIN melemom. Nakon dve nedelje dolazi do smirivanja, plikovi nestaju, ali tada ni todoksin ne pomaze. od svega pece, svrbi, i ne mogu da pronadjem odgovarajuci krem za taj period smirivanja koji bi mi hidrirao kozu. Od razlicitih proba bukne i sve ispocetka. Todoksin je delotvoran u ekstremnim mukama.
Zna li me neko posavetovati? Pozdrav
Zna li me neko posavetovati? Pozdrav
u mom stomaku su dve bebe, decak i devojcica, ali me jako muci ekcem, nastao kao hormonski disbalans u trudnoci...