Molim vas za pomoc,pretesko mi je.

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Jole#90
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 29, 2015 12:11 pm

Molim vas za pomoc,pretesko mi je.

Post od Jole#90 »

Prije svega pozdrav svima ,novi sam na forumu.E ovako da pocnem.
Za Bozic sam imao udes i imao sam veliku srecu sto sam prezivio.Imao sam nagnjecenje mozga,jos uvijek pijem terapiju-antiepileptike.Sada samo eftil.I MNOGO MI SE PRORIJEDILA KOSA.to mi je tako traumaticno,place mi se jer sam uvijek pravio frizure a sada na kratko osisan i DOK SE TUSIRAM MNOGO DLAKA MI OSTAJE NA RUKAMA.Koliko sam procitao eftil je glavni problem zbog toga ,je li postoji kakva zamjena ili sta vec ,koristim neke mjesavine ricinusovo ulje ad kapi kapi od koprive .Ali stanje nije ni malo bolje.Dodje mi da prestanem sa eftilom na svoju ruku :(. Hvala vam najljepse unaprijed ko se god nadoveze na ovaj topic .Pozdrav drugari
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Molim vas za pomoc,pretesko mi je.

Post od aaaca »

Једва си преживао и сада те коса брине? Буди срећан што си жив. Овај други живот ти дође као бонус.
Jole#90
Novi član
Novi član

Post od Jole#90 »

Znam toga sam svjestan,ali postoji li kakva adekvatna zamjena za eftil a da nema ove nus pojave ?i nijesam mogao naci ovu podtemu,ako smeta premjestite.A ako je neko imao slican problem sa antiepilepticima neka kaze neki savjet
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Не знам за замену, али знам да идентичан лек али од другог произвођача може другачије да делује.
Jole#90
Novi član
Novi član

Post od Jole#90 »

Hvala na odgovoru Aco.12og cu poci kod neurologa moga da vidim sta ce mi reci.Ali sumnjam. :(
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Пошто си имао нагњечење мозга могуће је и да си врат повредио. Препоручио бих ти да радиш вежбе које сам описао на мом сајту http://* у Савети, Здравље па под Врат, Леђа, Рамена рачунари...
Jole#90
Novi član
Novi član

Post od Jole#90 »

Sada cu procitati.Hvala Aco .
A samo jos jedno pitanje isao sam dotle da sam izbrojao oko60 otpalih dlaka dok operem kosu..Je li to normalno ??
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Чини ми се да мени више отпадне.
dr Trojanović
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Dec 05, 2014 11:47 am

Post od dr Trojanović »

Jole#90 napisao:Prije svega pozdrav svima ,novi sam na forumu.E ovako da pocnem.
Za Bozic sam imao udes i imao sam veliku srecu sto sam prezivio.Imao sam nagnjecenje mozga,jos uvijek pijem terapiju-antiepileptike.Sada samo eftil.I MNOGO MI SE PRORIJEDILA KOSA.to mi je tako traumaticno,place mi se jer sam uvijek pravio frizure a sada na kratko osisan i DOK SE TUSIRAM MNOGO DLAKA MI OSTAJE NA RUKAMA.Koliko sam procitao eftil je glavni problem zbog toga ,je li postoji kakva zamjena ili sta vec ,koristim neke mjesavine ricinusovo ulje ad kapi kapi od koprive .Ali stanje nije ni malo bolje.Dodje mi da prestanem sa eftilom na svoju ruku :(. Hvala vam najljepse unaprijed ko se god nadoveze na ovaj topic .Pozdrav drugari
Što se tiče opadanja kose normalno je da Vam otpadne 100-150 dlaka dnevno.Za opadanje kose bih Vam preporučio Minoxidil losion 5% 2x dnevno po 1ml,sampon protiv opadanja kose imate razne proizvodjače (Plantur,Avene,Vichy,Foltene...) kao i da koristite vitamine B kompleksa.
Odgovori