Kako sam se ja jutros prepala...
Pre 15 dana mi je radjena korekciju ušiju. Morala sam da nosim zavoj oko glave 10 dana. Kada su ga skinuli i kada sam oprala kosu primetila sam da mi se pojavila perut, cela glava mi se bukvalno izljuskala. Imala sam i ranije problem sa peruti, i to ona krupna perut-ljuspice (jer mi se koža glave brzo masti već naredni dan posle pranja). Za perut sam koristila šampon Head 'n' Shoulders - plavi i ona bi se gubila skroz. Čim operem kosu nekim drugim šamponom perut se vraća.
Jutros sam primetila da mi kosa opada oko ušiju i to poprilično. Povukla sam malo kose i izvukla bukvalno pramen i više nisam smela da je diram. Samo tu opada i tu takodje imam perut. Sad ne znam da li je to posledica te korekcije, tj. da se nisu na tom mestu pojavile gljivice (da li je to seboreja??) usled dugotrajnog nošenja tog zavoja ... i šta da koristim?? Ranije mi nije nikada opadala kosa tj. opadala je u granicama normalnog.
Pls, pomagajte
Molim Vas za pomoć
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
Pomenuti šampon sam koristila ranije, pre nego da primetim da mi opada kosa oko ušiju. Itekako mi pomaže da se rešim peruti 
A za ovaj problem sam kupila medicinski šampon, i sada je ok. Inače kosa mi je opala samo sa dela tik iza ušiju, mali deo. Verovatno se uzrok dugog nošenja zavoja, pa su se na tom mestu javile gljivice.
Iksa hvala za odgovor.

A za ovaj problem sam kupila medicinski šampon, i sada je ok. Inače kosa mi je opala samo sa dela tik iza ušiju, mali deo. Verovatno se uzrok dugog nošenja zavoja, pa su se na tom mestu javile gljivice.
Iksa hvala za odgovor.