Da li je moguće - potroših silne pare, obiđoh silne doktore, a tapkam u istom mestu kao na samom početku?
Evo ovako:
1. Godinu dana otiču mi kapci, crveni su, svrbe, pogled mi je vodenjkast.Bila sam na raznim mestima, testovi na alergije su negativni, čak je jedan cenjeni privatnik onako na prvu loptu konstatovao da su mi začepljeni neki kanali i odmah potom usledilo je bolno "otčepljivanje" tih kanala. Pijem više od godinu dana, na svoju ruku, PRESING lek jer mi delimično umanji sve ovo, iako su zvanično testovi alergijski testovi negativni. Stavljam obloge od kamilice svako veče jer me malo rashlade i osveže, skoro godinu dana, svako veče, što uopšte nije lako. Ne šminkam se takođe više od godinu dana.
2. Međutim, zadnih par meseci počinju mi neke izrasline na kostima: na potiljku, ispod grudi, na čukljevima na nozi, kolena su mi postala koščata, nedavno se pojavila izbočina i na nosu, na kičmenom stubu, itd. Rađen je ultrazvuk, ne zna se šta je, jedino što je doktor (reumatolog) rekao je da, što se tiče promena na kostima, što je najvažnije, nije sistemska bolest, i da dođem na kontrolu za mesec dana (verovatno ću opet morati da dam 6.000 din.). Nikakav lek mi nije prepisan. Promene na očima i dalje misteriozno traju, test na alergije ne pokazuje ništa, izrasline na kostima i dalje izlaze na novim mestima.
DA LI OVE IZRASLINE NA KOSTIMA MOGU BITI OD PRESINGA? Da li može biti povezan problem sa očima i ove promene na kostima?
Da li mi se ikako može pomoći? Hvala unapred!
DA LI JE MOGUĆE DA DOKTORI POJMA NEMAJU?
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai