Modrica prerasla u nesto gore

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Mlad1000problema
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 13, 2017 2:40 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Modrica prerasla u nesto gore

Post od Mlad1000problema »

Početkom ove godine sam slučajno nožnim palcem šutnuo u TA peć i napravila mi se modrica. Trenutno sam na 4.oj godini farmaceutske srednje skole pa kao znam da treba dosta vremena da modrica ispod nokta prodje te sam zaboravio na nju. Aktivan sam i od tada sam isao da igram fudbal sa drugarima par puta gde mi se desilo da mi neko stane na nogu par puta. Vremenom, koza ispod nokta se uzdizala i na kraju je podigla nokat iz lezista. Poceo je osecati se gnoj i morao sam da isecem nokat i oslobodim deo nokta(oko 50 posto, leva strana nokta palca). Sada nema gnoja ali koza je narasla oko 1.5cm i ima crvenu liniju na sredini iz koje retko ume da krvari. Bola nema a smetnja je minimalna sem sto se moze desiti da ce mi pocepati patike uskoro...
Doktor ili operacija trenutno ne dolazi u obzir jer se spremam za fakultet a i moram da odrzim uspeh u skoli.
Neki savet oko kucnog lecenja bi bio pun pogodak, trenutno izgled nokta nije vazan, samo je bitno da se smanji ta podignuta koza. Slike takodje mogu poslati.
Inace borim se i sa hemoroidima od svoje 16te ali ih i cale ima pa korigujemo ishranu zajedno bez ikakvih zahvata.
Unapred zahvalan, jer trazim po sajtovima ali niko nema odogovor.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Modrica prerasla u nesto gore

Post od aaaca »

Па ко да ти да одговор када ти се прст распада? Иди код хирурга или можда хоћеш да завршиш школу без стопала?!
Odgovori