Mladezi
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Pogledaj ovde - ima već nešto o tome http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.php?t=6151
Nadam se da ti je (bar malo) pomoglo!
Pozdrav!
Nadam se da ti je (bar malo) pomoglo!
Pozdrav!

"Budi ono što jesi da bi postao ono što zaslužuješ!"
-
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Sep 03, 2006 6:21 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
ZA ILIU
ja sam uklonila neke mladeze radiotalasima i odusevljena sam! Moj lekar smatra da ih je bolje ukloniti na vreme nego drzati i povrediti jer dolazi do ozbiljnih infekcija!
ORS hospital, prvi mladez 150e svaki sledeci 25e. Cene su za radio talase mozda i za hirurski nisam siguran.
LDI, laserom, 50e po mladezu ali to je samo okvirna cena. Ja sam skinuo 8 koji nisu bili mnogo veliki pa mi je naplaceno 30e jedan, zanci 240e ukupno.
Adrese su:
www.ldi.co.yu
www.ors.co.yu
LDI, laserom, 50e po mladezu ali to je samo okvirna cena. Ja sam skinuo 8 koji nisu bili mnogo veliki pa mi je naplaceno 30e jedan, zanci 240e ukupno.
Adrese su:
www.ldi.co.yu
www.ors.co.yu
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Jul 01, 2006 9:20 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
StrašnoDejanbg napisao:Ja sam 8 a doktor mi je rekao da je dan pre toga jednom momku laserski uklonio odjednom 50!!!!!

Ja sam odstranila mladež u Divi jos 99. godine, naplatili su mi tadašnjih 90 maraka, s tim što sam mogla besplatno da dodjem jednom na kontrolu.

Oni rade radiotalasima i sve je bilo gotovo za 1 minut, a pre toga ti daju lokalni anestetik, i čekaš nekih 20 minuta da "utrne".
Sve u svemu, ožiljak i dalje imam, doduše jedva vidljiv , ali da ga nisam mazala svim i svačim za tretiranje ožiljaka, verovatno bi bio još uočljiviji.
Čula sam da postoji neki doktor kod Ekonomskog fakulteta, koji ima ordinaciju u stanu, moja poznanica je išla kod njega prošlog leta na uklanjanje nekog mladeža na ledjima, dosta je jeftiniji od ostalih na tržištu, naplaćuje oko 15-20 evra po mladežu, pretpostavljam da daje popust na "količinu"