U predelu ispod grudi a iznad stomaka mi se javljaju crvene tackice koje posle potamne i prelaze u mladeze koji se vremenom uvecaju.dermatolog je rekao da je to neka vrsta virusa i da se to ne leci!Mislim da u vreme leta,kada se vise znojim ,vise mi se i pojavljuju ove tackice(posto se ovog leta nisam suncala).Pre 3-4 godine nisam imala nista na kozi a sada je sve na tim mestima posuto mladezima i nema tendencije da stane.
Sta je u pitanju i kako mogu da zaustavim ovu pojavu?
mladeza sve vise
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
mozda sam dosadna ali volela bih da vidim sliku promena dermatologija je vizuelna grana medicine. Crvene flekice bi mogle biti rubinske pege. Virusna etiologija moze se uzeti u obzir kod ravnih bradavica ili konstitucionalno visece bradavice-fibroma pendulum. Mozda se radi i o seboroicnim bradavicama i one su konstituciomnalne ili i o pravim maldezima. Sliku mozete poslati na mail. Mozete se slikati i mobilnim telefonom. Ako mozete dodjite i u savertovaliste za clanove foruma. Mozda izgleda neverovatno ali teledermatologija je jedna od grana dermatologije koja je u najvecem usponu. Za nekoliko dana idem u London na Evropski kongres dermatologa i Prof Soyer mi je poslao poziv za generalnu skupstinu svetskog udruzenja tekledermatologa ciji imam cast da budem clan. Mislim da cemo na Prvom kongresu teledermatologa u Gracu 2006 godine imati cime da se pohvalimo i nas troje iz SCG. a dvoje smo Mr Ph Silvio i ja.
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.