Mladez?
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jan 12, 2016 11:58 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Mladez?
http://postimg.org/image/92tnqw1l3/
Zdravo, ovaj mladez ili sta je vec imam od rodjenja ispod pazuha, pa me zanima sta je to i da li bi se moglo ukloniti?
Zdravo, ovaj mladez ili sta je vec imam od rodjenja ispod pazuha, pa me zanima sta je to i da li bi se moglo ukloniti?
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 05, 2014 11:47 am
Re: Mladez?
Ovo je tzv bradavičasti mladež(dobroćudan je),ako želite da ga uklonite javite se plastičnom hirurgu.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jan 12, 2016 11:58 pm
Da ali bojim se posto kao moze da se dobije rak kad se mladezi uklone i sta ti ja znam...Koja bi cena bila otprilike?
Upravo suprotono. Potpunim hiruskim uklanjanjem i patohistoloskom potvrdom promena ce biti u potpunosti uklonjena i potpm i potvrdjeno da je u ovom slucaju benigna. REd velicine bi bio oko 100e a.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Feb 12, 2016 10:06 pm
[img]file:///C:/Users/Helena%20M/Desktop/IMG_20160212_215735.jpg[/img]
da li je ovo kritican mladez?
da li je ovo kritican mladez?
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Feb 12, 2016 10:06 pm
ne znam izgleda da ubacim sliku, ne zamerite...
-
- Stalni član
za ubacivanje slika idete na link,http://postimage.org/,zatim browse ubaci se slika preko uploada, a zatim copy-paste gde piše hotlink for forums(1).
-
- Stalni član
Potrebno je da uradite dermoskopski pregled svih mladeža po telu.
posaljite sliku na [email protected]
Nemanja nemoj da ih slusas uopste, vidis da te navlace da odes u privatnu kliniku i da platis uklanjanje mladeza... dacu ti savet...
- znaci odes kod izabranog lekara, trazis uput za dermatologa ako te pita sto , ti kazi za zbog mladeza... dobices uput, odes kod dermatologa..pregledace ti maladez dermoskopom.. to je kao neka mala lupica, mali dvogledcic.. ako ustanovi da moze da se skine onda od njega dobijes uput kod hirurga. ali mu naseri da ti mladez smeta.. ..odes kod obicnog hirurga i on ti to sredi za 5 minuta ..kakav crni "PLASTICNI HIRURG" . dakle obican hirurg udrzavnoj bolnici.. nemoj da slusas ove sto te navlace da odes kod njih u privatnu kliniku i da ti uzmu pare...
-inace ja sam pre 2 meseca skidao 2 mladeza sa glave, jer sam ih kacio kad se sisam
- znaci odes kod izabranog lekara, trazis uput za dermatologa ako te pita sto , ti kazi za zbog mladeza... dobices uput, odes kod dermatologa..pregledace ti maladez dermoskopom.. to je kao neka mala lupica, mali dvogledcic.. ako ustanovi da moze da se skine onda od njega dobijes uput kod hirurga. ali mu naseri da ti mladez smeta.. ..odes kod obicnog hirurga i on ti to sredi za 5 minuta ..kakav crni "PLASTICNI HIRURG" . dakle obican hirurg udrzavnoj bolnici.. nemoj da slusas ove sto te navlace da odes kod njih u privatnu kliniku i da ti uzmu pare...
-inace ja sam pre 2 meseca skidao 2 mladeza sa glave, jer sam ih kacio kad se sisam
Cak Vam ni uput nije potreban idite u Dzordza Vasingtona i tamo uradite dermoskopski pregled a ako je potrebna operacija nju jedno moze uraditi plasticni hirurg, sto ce Vam dermatolog koji Vas bude pregledao i reci. Promene na kozi i potkozi operisu plasticni hirurzi.
joj gusko jedna lazovska matora... ja sam licno besplatno u drzavnoj bolnici izvadio dva mladeza... i to kod obicnog hirurga... pregled sam vrsio isto u drzavnoj bolnici kod dermatologa... PLASTICNI HIRURG JE POTREBNO ZA UKLANJANJE MLADEZA hahahahahahahahaahh slusaj ti ovu smejuriju i gnusnu laz samo da ga navuces da poseti tvoju dr estetik jel? mrs u picku materinuelisab napisao:Cak Vam ni uput nije potreban idite u Dzordza Vasingtona i tamo uradite dermoskopski pregled a ako je potrebna operacija nju jedno moze uraditi plasticni hirurg, sto ce Vam dermatolog koji Vas bude pregledao i reci. Promene na kozi i potkozi operisu plasticni hirurzi.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
А патологија младежа?