U potpunosti se slazem sa tobom !Shta znam?DRAGANA 15 napisao:Ja se izvinjavam, ali kako povreda mladeza NE predstavlja rizik od nastanka "losih" stvari?

Prijatno svima i Tambi srecno ,nije to nishta strashno koliko se da videti po tvom opisu

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
U potpunosti se slazem sa tobom !Shta znam?DRAGANA 15 napisao:Ja se izvinjavam, ali kako povreda mladeza NE predstavlja rizik od nastanka "losih" stvari?
U potpunosti sam ja tebe razumela i SLAZEM se sa tobom dushice !Ti si jedno mlado a ipak pametno stvorenje i jako se radujem da tako zrelo razmishljash?Pile moje nisi ti izazvala paniku ,samo si iznela svoje mishljenje i dobronameran savet !A ako neko zeli da skrene temu na drugu stranu i josh pri tom zloupotrebi radi nekih sukoba i bezpotrebnih konflikta ovde ?Ti tu nishta ne mozesh ni ti ni ja !Samo nije lepo da se prepucavaju ovde i leche frustracije (dok neko cheka , drhteci na odgovor nadaju ci se pozitivan ) !Nije prijatno to, u ostalom da se ne plashi i da nije zabrinut/a ?Nebih ovde ni postavio/la pitanje!Prijatno i pozdrav svima Dragana 15 kiss mila a Tambi nadam se da si sad malo smiren/ija?I da je sve u redu?DRAGANA 15 napisao:Mikalja, i ja sam isto rekla da samo treba da se obrati dodatna paznja ukoliko je mladez povredjen. Nisam izazivala paniku, savetovala da ide kod doktora, da uradi dermoskopiju ili sta god. Samo da se mladez prati. Nisam ni mislila to moze temu da odvede na drugu stranu........ koliko postova ima.
Rekla sam samo svoje misljenje, nikada nisam osporavala tudju kompetentost a posebno ne onih ljudi koji su svojim radom zasluzili postovanje.
Iz tuzne price koju si navela, trebamo da naucimo da vise brinemo o sebi, i vodimo racuna o naizgled malim stvarima.
Sto se tice Dr Isailovic, ja mislim da je poznajem bolje nego Vi. Ili mozda gresim, posto veoma precizno navodite njene titule, funkcije i mesta gde radi? Ne znam samo zasto? Da li su to argumenti pred kojim nema dalje diskusije ili to treba nekoga da zaseni? Moje misljenje se odnosilo na to sto poznajem stavove doktorke, ili sam barem poznavala sa strucnih skupova, pa sam zbog toga napisala to sto sam napisala.