Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Htio bih samo zamoliti clanove foruma ako mi ikako mogu pomoci.Vec dugo vremena imam problema s aknama i crvenilom na licu.Sada imam 17 godina i jako su mi izrazene akne na licu i crvenilo i s tim imam problema vec dugo vremena(oko 3-4 godine).Pokusavao sam s raznim preparatima(Klindamicin losion,sumporov sapun,kamilica...)ali mi nista nije pomoglo.Javio sam se kod dermatologa i on mi je rekao da ce to proci.Ako kupim preparat protiv suhe koze,koza mi jednostavno postane crvena,a ako kupim preparat protiv masne koze,koza mi se od tog preparata pocne perutati tako da ne znam sta da radim tj. ne znam da li mi je koza masna ili suha niti mi je dermatolog to rekao.
Sta da radim vezano za ovaj problem?Da li ce to ikako proci i kada?
rush222 napisao:Htio bih samo zamoliti clanove foruma ako mi ikako mogu pomoci.Vec dugo vremena imam problema s aknama i crvenilom na licu.Sada imam 17 godina i jako su mi izrazene akne na licu i crvenilo i s tim imam problema vec dugo vremena(oko 3-4 godine).Pokusavao sam s raznim preparatima(Klindamicin losion,sumporov sapun,kamilica...)ali mi nista nije pomoglo.Javio sam se kod dermatologa i on mi je rekao da ce to proci.Ako kupim preparat protiv suhe koze,koza mi jednostavno postane crvena,a ako kupim preparat protiv masne koze,koza mi se od tog preparata pocne perutati tako da ne znam sta da radim tj. ne znam da li mi je koza masna ili suha niti mi je dermatolog to rekao.
Sta da radim vezano za ovaj problem?Da li ce to ikako proci i kada?
Čitala sam na forumima iskustvo ljudi, te sam i sama probala BIO konopljino ulje. Mazala sam ga vaticom jednom dnevno i rezultat je bio fenomenalan. Razmisli pa probaj. Ono sadrži GLA (gama-linolenska kiselina) koja ima pozitivne efekte kod zapaljenja kože, ljuštenja, otoka i crvenila.
Srećno i javi kako ti je koža reagovala, pozzz
Čitala sam na forumima iskustvo ljudi, te sam i sama probala BIO konopljino ulje. Mazala sam ga vaticom jednom dnevno i rezultat je bio fenomenalan. Razmisli pa probaj. Ono sadrži GLA (gama-linolenska kiselina) koja ima pozitivne efekte kod zapaljenja kože, ljuštenja, otoka i crvenila.
Srećno i javi kako ti je koža reagovala, pozzz[/quote]
Mora cu to probati.Samo se plasim da necu jos goru stvar licu napraviti jer meni se na nosu koza ljusti i jako je crveno dok je na drugim krajevima koza prekrivena aknama.Pokusavao sam s raznim preparatima,ali samo gore napravim.Ako ta krema zateze lice onda ja nju ne bih smio koristiti jer svaki proizvod koji sam do sada uzimo zatezao mi je lice i nakon toga bi se koza ljustila i postajala bi crvena?