5% Minoxidil
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
5% Minoxidil
Da li neko zna u kojoj apoteci u Beogradu mogu da mi naprave 5% rastvor Minoxidila i da li mi je za to potreban lekarski recept? Koja je otprilike cena 100ml ovog rastvora? Hvala.
Minoxidil losion se koristi za tretiranje muskog tipa celavosti i pojacanog opadanja kose uopste s tim da 5% rastvor smeju da koriste isklucivo muskarci dok zene mogu da koriste 2% rastvor ali nikako u toku trudnoce i u toku dojenja. U svakom slucaju mislim da nije nista sto bi tebi bilo od neke koristi:) Pozdrav.
Hvala IT na obavestenju!IT napisao:Minoxidil losion se koristi za tretiranje muskog tipa celavosti i pojacanog opadanja kose uopste s tim da 5% rastvor smeju da koriste isklucivo muskarci dok zene mogu da koriste 2% rastvor ali nikako u toku trudnoce i u toku dojenja. U svakom slucaju mislim da nije nista sto bi tebi bilo od neke koristi:) Pozdrav.
na svu srecu meni to ne treba, samo mi bi jos to falilo pored mog problematicnog lica

bar cu nekome drugom pomoci jer je u mom okruzenju puno ljudi koji imaju taj problem.
Hvala jos jednom, pozdrav
Nema na cemu Ivancice:)iwancica napisao:Hvala IT na obavestenju!IT napisao:Minoxidil losion se koristi za tretiranje muskog tipa celavosti i pojacanog opadanja kose uopste s tim da 5% rastvor smeju da koriste isklucivo muskarci dok zene mogu da koriste 2% rastvor ali nikako u toku trudnoce i u toku dojenja. U svakom slucaju mislim da nije nista sto bi tebi bilo od neke koristi:) Pozdrav.
na svu srecu meni to ne treba, samo mi bi jos to falilo pored mog problematicnog lica. Ali nije na odmet imati jos jednu informaciju vise,
bar cu nekome drugom pomoci jer je u mom okruzenju puno ljudi koji imaju taj problem.
Hvala jos jednom, pozdrav