5% Minoxidil

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
IT
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 09, 2006 1:34 am

5% Minoxidil

Post od IT »

Da li neko zna u kojoj apoteci u Beogradu mogu da mi naprave 5% rastvor Minoxidila i da li mi je za to potreban lekarski recept? Koja je otprilike cena 100ml ovog rastvora? Hvala.
Andjela
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Andjela »

IT,

Probaj u apoteci mr Silvija"SB TRADE",oni su svojevremeno imali sve i svasta,moguce je i da prave rastvor koji ti trazis.

tel. apoteke je .557-553
IT
Novi član
Novi član

Post od IT »

Hvala Andjela!
iwancica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Maj 23, 2006 12:30 am

Post od iwancica »

jel moze neko da mi objasni sta leci taj 5% minoxidil rastvor, za sta je dobar?
IT
Novi član
Novi član

Post od IT »

Minoxidil losion se koristi za tretiranje muskog tipa celavosti i pojacanog opadanja kose uopste s tim da 5% rastvor smeju da koriste isklucivo muskarci dok zene mogu da koriste 2% rastvor ali nikako u toku trudnoce i u toku dojenja. U svakom slucaju mislim da nije nista sto bi tebi bilo od neke koristi:) Pozdrav.
iwancica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Maj 23, 2006 12:30 am

Post od iwancica »

IT napisao:Minoxidil losion se koristi za tretiranje muskog tipa celavosti i pojacanog opadanja kose uopste s tim da 5% rastvor smeju da koriste isklucivo muskarci dok zene mogu da koriste 2% rastvor ali nikako u toku trudnoce i u toku dojenja. U svakom slucaju mislim da nije nista sto bi tebi bilo od neke koristi:) Pozdrav.
Hvala IT na obavestenju!

na svu srecu meni to ne treba, samo mi bi jos to falilo pored mog problematicnog lica :). Ali nije na odmet imati jos jednu informaciju vise,
bar cu nekome drugom pomoci jer je u mom okruzenju puno ljudi koji imaju taj problem.
Hvala jos jednom, pozdrav
IT
Novi član
Novi član

Post od IT »

iwancica napisao:
IT napisao:Minoxidil losion se koristi za tretiranje muskog tipa celavosti i pojacanog opadanja kose uopste s tim da 5% rastvor smeju da koriste isklucivo muskarci dok zene mogu da koriste 2% rastvor ali nikako u toku trudnoce i u toku dojenja. U svakom slucaju mislim da nije nista sto bi tebi bilo od neke koristi:) Pozdrav.
Hvala IT na obavestenju!

na svu srecu meni to ne treba, samo mi bi jos to falilo pored mog problematicnog lica :). Ali nije na odmet imati jos jednu informaciju vise,
bar cu nekome drugom pomoci jer je u mom okruzenju puno ljudi koji imaju taj problem.
Hvala jos jednom, pozdrav
Nema na cemu Ivancice:)
Odgovori