Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Pozdrav svim! Interesuje me da li minoxidil sme da koristi osoba koja ima problema sa srcem i povisenim pritiskom? Da li se minoxidil kupuje u apoteci i gde ga je moguce naci u Novom Sadu?
Samo da napomenem opadanje kose je posledica stresa i u pitanju je muskarac kod koga ne postoji genetski faktor (apsolutno niko u njegovoj porodici nije celav) za opadanje kose. Ali je zato stres u njegovom zivotu i poslu kojim se bavi prisutan mnooogo
Ako resis stres na poslu resices i probleme sa srcem i pritiskom, kao i sa opadanjem kose. Inace, minoxidil ne bi trebalo da koriste osobe sa problemima vezanim za srce, ali se nadam da ti nece ni trebati kad resis probleme na poslu. Po meni, mnogi ljudi shvataju probleme na poslu preozbiljno ne razmisljajuci o tome da je posao nesto sto se moze promeniti. Ako imas toliko stresa na poslu, mozda je bolje da razmislis o tome da taj posao nije za tebe. Ja sam shvatio da problemi na poslu nisu nista tako vazno, doduse na jedan, nazalost malo grub nacin... Tako sto sam dobio mnogo vece probleme u zivotu. Sad me na poslu ama bas nista ne pogadja, a sam posao protice bas kao i pre iako mi se cinilo da ce ako popustim sa tenzijom na poslu sve da padne u vodu. Srecno!