Pretpostavljam da minoxidil ne moze da se dobije za dzabe,na recept,pa me interesuje koji su najbolji preparati koji sadrze minoxidil5% ,a mogu se kupiti u Srbiji i koliko kostaju?
Hvala.
Minoxidil 5%
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Dec 17, 2007 1:06 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Za pocetak,
kupi najobicniji litarski sampon od koprive marke Afrodita(imas u Liliju 170 din)
uporedo,
pij inaktivni pivski kvasac bar 2 x dnevno (teglica za mesec dana 150 dinara)
uporedo,
Nabavi koprivu,najbolje svezu sa sve stabljikom i korenom,OO.OO dinara,
znam,sada je nema,ali kupi suvu u prodavnici zdrave hrane(puna kesa za svega 50 dinara)
Skuvas od koprive caj,kao i svaki drugi caj,ostavis ga da malo odstoji,
zatim ga procedis i sipas u neku posudu.1 litar ovog 100% prirodnog losiona ti je dovoljan za otprilike 3 dana,a to znaci da sto cesce moras da navlazis i blago masiras teme,u pocetku 2 puta dnevno..
Rezultati ne izostaju,t jest kosa prestaje da opada vec nakon par dana,
a za potpuni ili bar delimicni oporavak iste (zavisno od slucaja do slucaja)treba da ti sve ovo gore napisano postane svakodnevna obaveza!
Toliko od mene
Srecno
kupi najobicniji litarski sampon od koprive marke Afrodita(imas u Liliju 170 din)
uporedo,
pij inaktivni pivski kvasac bar 2 x dnevno (teglica za mesec dana 150 dinara)
uporedo,
Nabavi koprivu,najbolje svezu sa sve stabljikom i korenom,OO.OO dinara,
znam,sada je nema,ali kupi suvu u prodavnici zdrave hrane(puna kesa za svega 50 dinara)
Skuvas od koprive caj,kao i svaki drugi caj,ostavis ga da malo odstoji,
zatim ga procedis i sipas u neku posudu.1 litar ovog 100% prirodnog losiona ti je dovoljan za otprilike 3 dana,a to znaci da sto cesce moras da navlazis i blago masiras teme,u pocetku 2 puta dnevno..
Rezultati ne izostaju,t jest kosa prestaje da opada vec nakon par dana,
a za potpuni ili bar delimicni oporavak iste (zavisno od slucaja do slucaja)treba da ti sve ovo gore napisano postane svakodnevna obaveza!
Toliko od mene
Srecno
Da ne otvaram novu temu...
Dermatolog mi je prepisao kombinaciju minoxydil 5% + 0.025% tretinoin. Danas je 4. dan kako ga koristim i kako mi je problem zbog posla izaci i otici dermatologu, nadam se da cu ovde dobiti odgovore:
- da li i u kojim vremenskim intervalima mogu da perem kosu?
- odmah po nanosenju preparata, pocinje neprijatno peckanje skalpa, kao kada se recimo izgori na suncu... to traje nekoliko minuta i prestaje, ne ostaje mi nikakvo crvenilo ili kakva druga losa posledica toga peckanja... da li je to normalno?
- dobio sam dve tube po 100g (nadam se da sam pogodio gramazu, provericu) - da li je to kolicina za mesec dana ili krace?
Hvala unapred na odgovorima!
Dermatolog mi je prepisao kombinaciju minoxydil 5% + 0.025% tretinoin. Danas je 4. dan kako ga koristim i kako mi je problem zbog posla izaci i otici dermatologu, nadam se da cu ovde dobiti odgovore:
- da li i u kojim vremenskim intervalima mogu da perem kosu?
- odmah po nanosenju preparata, pocinje neprijatno peckanje skalpa, kao kada se recimo izgori na suncu... to traje nekoliko minuta i prestaje, ne ostaje mi nikakvo crvenilo ili kakva druga losa posledica toga peckanja... da li je to normalno?
- dobio sam dve tube po 100g (nadam se da sam pogodio gramazu, provericu) - da li je to kolicina za mesec dana ili krace?
Hvala unapred na odgovorima!