minoksidil za bradu

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
nike92
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Jan 08, 2013 10:31 pm

minoksidil za bradu

Post od nike92 »

Zdravo svima!

Imam 20 i po godina i nemam bradu :/ , imam brkovi i malo na vrhu brade , i nesto malo po vratu, ali to je nista NULA !

Sta misltie da kupim minoksidil i pocnem ga koristiti?
Je li to smije svkao uzimati odnosno bez recepta?

Sto se tice genetike, svi su mi bradati i imaju jaku bradu !
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: minoksidil za bradu

Post od aa_aca »

Заборави. Кажу да није јасно баш како лек делује, бла, бла, бла. Заборави кад ти кажем, да се не деси да направиш себи већи проблем.

Ја немам неку јаку браду и шта ми фали. :D То је било само реторичко питање. :) Имам два другара који немају длаке на телу и не смета им.

Најгоре би било да ти због својих рођака који су брадати осећаш као да ти нешто фали.

Еј, бре, замисли - НЕ МОРАШ да се бријеш сваки дан!!! :D Супер. Ако би се бавио професионалним бодибилдингом или пливањем то би ти била одлична предност. Они јадни морају стално да се брију по читавом телу.
nike92
Stalni član
Stalni  član

Post od nike92 »

Hvala ti !

Sta mislis o pantenolovom rastvoru ili riciunosovom ulju?

aa_aca napisao:Заборави. Кажу да није јасно баш како лек делује, бла, бла, бла. Заборави кад ти кажем, да се не деси да направиш себи већи проблем.

Ја немам неку јаку браду и шта ми фали. :D То је било само реторичко питање. :) Имам два другара који немају длаке на телу и не смета им.

Најгоре би било да ти због својих рођака који су брадати осећаш као да ти нешто фали.

Еј, бре, замисли - НЕ МОРАШ да се бријеш сваки дан!!! :D Супер. Ако би се бавио професионалним бодибилдингом или пливањем то би ти била одлична предност. Они јадни морају стално да се брију по читавом телу.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

nike92 napisao:Hvala ti !
Sta mislis o pantenolovom rastvoru ili riciunosovom ulju?
То је добро за кожу, али не може да ти помогне да ти брада израсте. Слушај, може да се деси да ти за коју годину брада ојача сама од себе. Знам да су неки људи расли до своје 24. године живота.

У сваком случају, немој ни да размишљаш о бради, а камоли да се оптерећујеш њоме.
nike92
Stalni član
Stalni  član

Post od nike92 »

joj nzm ljudi ali kontao sam uzeti pilovit 2% ????
Misljenjaa ?? :/
nike92
Stalni član
Stalni  član

Post od nike92 »

a sunce mu ljudi vec 5-6 dana cekam neki odgovor, ne znam sta da radim, sta je pilovit je li to minoksidil, mogu li se nadati necemu , ima li ko kakvu ideju kako da pospesim rast brade.

ona kao da raste, ali to ne da je sporo strasno !
Odgovori