Zdravo svima!
Imam 20 i po godina i nemam bradu :/ , imam brkovi i malo na vrhu brade , i nesto malo po vratu, ali to je nista NULA !
Sta misltie da kupim minoksidil i pocnem ga koristiti?
Je li to smije svkao uzimati odnosno bez recepta?
Sto se tice genetike, svi su mi bradati i imaju jaku bradu !
minoksidil za bradu
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Re: minoksidil za bradu
Заборави. Кажу да није јасно баш како лек делује, бла, бла, бла. Заборави кад ти кажем, да се не деси да направиш себи већи проблем.
Ја немам неку јаку браду и шта ми фали.
То је било само реторичко питање.
Имам два другара који немају длаке на телу и не смета им.
Најгоре би било да ти због својих рођака који су брадати осећаш као да ти нешто фали.
Еј, бре, замисли - НЕ МОРАШ да се бријеш сваки дан!!!
Супер. Ако би се бавио професионалним бодибилдингом или пливањем то би ти била одлична предност. Они јадни морају стално да се брију по читавом телу.
Ја немам неку јаку браду и шта ми фали.

Најгоре би било да ти због својих рођака који су брадати осећаш као да ти нешто фали.
Еј, бре, замисли - НЕ МОРАШ да се бријеш сваки дан!!!

Hvala ti !
Sta mislis o pantenolovom rastvoru ili riciunosovom ulju?
aa_aca napisao:Заборави. Кажу да није јасно баш како лек делује, бла, бла, бла. Заборави кад ти кажем, да се не деси да направиш себи већи проблем.
Ја немам неку јаку браду и шта ми фали.То је било само реторичко питање.
Имам два другара који немају длаке на телу и не смета им.
Еј, бре, замисли - НЕ МОРАШ да се бријеш сваки дан!!!Супер. Ако би се бавио професионалним бодибилдингом или пливањем то би ти била одлична предност. Они јадни морају стално да се брију по читавом телу.
То је добро за кожу, али не може да ти помогне да ти брада израсте. Слушај, може да се деси да ти за коју годину брада ојача сама од себе. Знам да су неки људи расли до своје 24. године живота.nike92 napisao:Hvala ti !
У сваком случају, немој ни да размишљаш о бради, а камоли да се оптерећујеш њоме.
joj nzm ljudi ali kontao sam uzeti pilovit 2% ????
Misljenjaa ?? :/
Misljenjaa ?? :/
a sunce mu ljudi vec 5-6 dana cekam neki odgovor, ne znam sta da radim, sta je pilovit je li to minoksidil, mogu li se nadati necemu , ima li ko kakvu ideju kako da pospesim rast brade.
ona kao da raste, ali to ne da je sporo strasno !
ona kao da raste, ali to ne da je sporo strasno !