Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Pročitala sam dosta članaka o mezoterapiji .
Da li neko ima lična iskustva?
U Novom Sadu tretman košta čak 50 evra, i kako kažu treba bar 5 tretmana. Da li vredi uvući se u priču ili je u pitanju još jedna novost sumnjivog ishoda.
Da li su dobri rezultati i kod celulita?
Mezoterapija je veoma stara metoda, kod nas se koristi ali je bilo neadekvatnog koriscenja, nosi u sebi i neke rizike ako se radi nestrucno. Mislim da ima metoda koje bolje zadovoljavaju odbnos cost-risk-benefit
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
Mislite na anticelulitni program! Danas se najbolji rezultati postizu endermologijom jedino sto je neizvestan broj potrebnih tretmana. Za nekoga je 12 trtmana dovoljno a za drugoga i 20.
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.