Massimo Savic sa novim licem

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
radmila
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Apr 19, 2004 2:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Massimo Savic sa novim licem

Post od radmila »

Svi znamo kako je izgledalo lice jednom od nasih najboljih pevaca u bivsoj yu. A sada, kao da na licu nikada nije imao ni bubuljicu. Vidim i jednog novinara na rts-u vodi obicno 3 .dnevnik i on je imao rosavo lice a sada mu je lice sasvim glatko i ravno. Cini mi se da je ista situacija i sa jednim novinarom na tv B92. Moja doktorka dermatolog i kozmeticar mi kaze da se oziljci nikada nemogu ukloniti vec samo ublaziti a da ovo sto vidim , da je to sve sminka. Ne mogu da poverujem u to. Molim nekoga ko zna da mi odgovori sta su ti ljudi uradili sa licem? Odnosno, postoji li neka ,mozda nova, tehnika kojom se onako uspesno otklanjaju oziljci od bubuljica ? Kojoj li se to tehnici podvrgao Massimo Savic? Da li neko zna?
Eda
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 01, 2008 6:50 pm

Post od Eda »

Prije nekoliko godina sam čitala kako je izjavio da se podvrgnuo nekoj novoj metodi,u Zagrebu,ali žao mi je što ne znam šta je u pitanju.Znam da je spominjao neki kozmetički salon i da je i sam bio iznenađen koliko je djelotvorno.Slično je uradila i hrvatska političarka Vesna Škare Ožbolt,pa se poslije pisalo da je bila na plastičnoj operaciji.Žao mi je što ne znam tačno šta je to.
radmila
Stalni član
Stalni  član

misljenje strucnjaka

Post od radmila »

Molila bih nekoga od administratora ili drugih strucnjaka da nesto kazu na ovu temu. Hvala.
radmila
Stalni član
Stalni  član

Post od radmila »

Eda napisao:Prije nekoliko godina sam čitala kako je izjavio da se podvrgnuo nekoj novoj metodi,u Zagrebu,ali žao mi je što ne znam šta je u pitanju.Znam da je spominjao neki kozmetički salon i da je i sam bio iznenađen koliko je djelotvorno.Slično je uradila i hrvatska političarka Vesna Škare Ožbolt,pa se poslije pisalo da je bila na plastičnoj operaciji.Žao mi je što ne znam tačno šta je to.
Ono sto postoji kao tekst o tome je ovo:
''U Hrvatskoj u posljednje vrijeme među javnim facama je sve više onih koji priznaju da rat sa godinama dobivaju kod plastičnih kirurga. Četrdesettrogodišnji Masimo Savić išao je na fejs lifting ili kako on to kaže - stimulaciju mišića lica, a o svojim iskustvima kaže:To je čudo! Od osobe koja je izgledala kao umoran i obješen starac, sa ogromnim brazdama na čelu i obrazima, postao sam čovjek s licem iz časopisa - priča Masimo.''
Ali ja ne mislim da se kod njega radi samo o face liftingu. Mozda ja gresim?
ajasofia
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 05, 2008 5:18 am

Post od ajasofia »

radio je nesto sa strujom:D
zvuci cudno, ali tako je.
neka elektro stimulacija lica, tj odredjenih tacaka lica nekim aparatom koji emituje slabu struju.
Bas je to pricao pre godinu dve na jednoj bg televiziji.
to je sve sto znam...
radmila
Stalni član
Stalni  član

struja

Post od radmila »

I ja sam kod moje koymeticarke/dr. isla na face lifting. Takodje se strujom niskog intenziteta lice tj. misici lica bilduju. Kao na reklami za bildovanje misica u struku koju gledamo na tv-shopu. Takodje mi je lice od toga zategnutije , lice-generalno ali oziljci? Zao mi je sto se u nas razgovor ne ukljucuju neki od strucnjaka koji, verovatno znaju sta sve od novih tehnika postoji a so se moze pohvaliti i preporuciti.
Odgovori